Konstrakta odrešila kesu! Oblačila se na buvljaku, pa u Torinu iznenadila stajlingom (VIDEO)

04.05.2022

09:45

0

Ako želite da iskopirate ovu umetnicu, trebaće vam i više od 50.000 dinara

Konstrakta odrešila kesu! Oblačila se na buvljaku, pa u Torinu iznenadila stajlingom (VIDEO)
Ana Đurić Konstrakta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Đurić Konstrakta je protekle nedelje otputovala u Torino, gde se trenutno odvijaju poslednje pripreme za predstojeći „Evrosong". Ona će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri 12. maja i predstaviti se sada već hitom „In corpore sano".

Osim pesmom, pažnju i svetske javnosti „držala" je neobičnim stajlinzima, iako se nikada nije opterećivala brendovima. Jednom je ispričala i kako se bez problema oblači i na pijaci, međutim, pred olazak u Italiju je izgleda malo odrešila kesu.

Konstrakta, Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals
 

Cene

Sudeći prema tome šta je nosila na tamošnjoj konferenciji, ukoliko neko poželi da je iskopira - trebaće mu i više od 50.000 dinara. Obukla je široke pantalone od 23.500 dinara, dok je bela majica na kojoj je pisalo „je*i ga" koštala 2.400 dinara. Sve to je upotpunila crvenom torbom koju je nosila oko struka, a čija je cena 22.800 dinara, a na nogama je nosila patike koje koštaju oko 5.500 dinara, prenose mediji.

Konstrakta pred let u Torino, ATAImages
 

Inače, Konstrakta je ponela i dva para belih borosana. Njihova cena je oko 40 evra. Pred odlazak za Torino kupljen joj je drugi, poptuno novi par, koji je pronađen u Hrvatskoj. Jedan će koristiti za probe, a u drugom će nastupati.

- Da se razumemo, sve je to skrpljeno iz vintidž šopova, sa Kalenića, „sve za 300" i slično. Ponekad bljesne i nešto fensi - pričala je umetnica jednom prilikom.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike