Konstrakta briljirala na prvoj pres-konferenciji u Torinu: Volela bih da sledeća Evrovizija bude u Glibovcu!

02.05.2022

18:19

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je odgovarala na pitanja znatiželjnih fanova iz svih delova Evrope, koji su joj dodelili moćan nadimak

Konstrakta briljirala na prvoj pres-konferenciji u Torinu: Volela bih da sledeća Evrovizija bude u Glibovcu!
fi - Copyright Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals

Ovogodišnja predstavnica Srbije na muzičkom festivalu Evrosong, Ana Đurić Konstrakta otputovala je juče ujutru u Italiju odnosno Torino, gde će se ove godine održati takmičenje. U ovom gradu danas je održana prva konferencija za novinare na kojoj je učestvovala i Konstrakta, a njoj je voditeljka postavljala pitanja koje su fanovi Evrovizije putem društvenih mreža slali iz svih krajeva Evrope.

Konstrakta je najpre dobila pregršt komplimenata na račun stajlinga te samog izgleda, a onda je dobila i razna pitanja. Jedno od njih je i koji joj je omiljeni deo pesme "In corpore sano", na šta je naša umetnica odgovorila da je u pitanju stih "I šta ćemo sad?", jer je to zapravo suštinsko pitanje.

Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals
Ana Đurić Konstrakta

Takođe se povela polemika i da li je pesma povezana sa epidemijom koronavirusa, s obzirom da Ana i plesači tokom performansa peru ruke, međutim, pevačica je te insinuacije odbacila.

- Pesma nije direktno povezana s kovidom, a moram da priznam da sam na bizaran način uživala u karantinu - provodeći kvalitetno vreme sa sobom i uživala sam u šetnjama sa psom, ali mislim da je bilo korisno za čitavu ljudsku vrstu što smo bili u karantinu - da napravimo pauzu i da se malo odmorimo i dobro razmislimo o svemu - otkrila je Konstrakta i dodala da baš u toku tih dugih šetnji sa psom smišlja pesme, a čak o tome i peva u jednom delu pesme kojom će nas predstavljati na Evroviziji.

Sledeće pitanje bilo je vezano upravo za njenog psa.

Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals
Ana Đurić Konstrakta

- Dok sam ja sada ovde, on je sa mojom porodicom. Zove se Roki i možete ga videti u mojim spotovima za Triptih. Ume biti pomalo naporan, ali ja ga obožavam. Moj sin mu je dao takvo ime, verovatno po Rokiju Balboi.

Takođe jedno od pitanja bilo je i šta će prvo uraditi kada se Evrovizija završi, na šta je umetnica rekla da će najpre dobro da se naspava i odmori, a potom posveti svojim nastupima i koncertima.

Pojedini korisnici mreža "prekrstil" su Konstraktu u "Bogstraktu" (engl. Godstrakta), što je ona prokomentarisala rečima:

- Pomalo se bojim od takvog nadimka i od tolike pažnje, ali lepo je čuti tako nešto za sebe, svakako - rekla je umetnica, pa dodala da joj je porodica pred odlazak u Torino poželela da se dobro zabavi.

Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals
Ana Đurić Konstrakta

Kada je reč o ritualima pred nastup, Ana nema neke posebne, ali stalno nosi tri zlatna prstena koja je dobila od svekrve, za sreću.

- Nemam neki poseban ritual osim što perem ruke, ali na primer nosim ova tri zlatna prstena koja sam dobila od svoje svekrve. Može se reći da su mi oni ritual.

Poslednje ali i najvžnije pitanje bilo je o potencijalnoj pobedi na Evrosongu te gradu u kojem bi se tada u našoj zemlji održao ovaj prestižan festival.

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Srbiji. Svaki grad može biti pripremljen za Evroviziju, ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo - rekla je kroz smeh Konstrakta.

Šta je još naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta rekla na prvoj pres konferenciji u Torinu, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike