Šta ćemo sad? „Novakomrzac" naočigled svih „pao" na Konstraktu: Hvali je na sva zvona!

30.04.2022

12:05

0

Domaćoj javnosti najpoznatiji po kritikama kojima često „počasti" teniskog asa, prilično je iznenadio pošto je otkrio koliko mu se „In corpore sano" - dopada

Šta ćemo sad? „Novakomrzac" naočigled svih „pao" na Konstraktu: Hvali je na sva zvona!
finale_pesma_evrovizija_05032022_0281 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Evrovizijska publika nestrpljivo iščekuje prvi dan šoua - otkako su u Torinu počele probe za „Evrosong". Srbiju će ove godine predstavljati Ana Đurić Konstrakta sa pesmom „In corpore sano" koja je već pobrala brojne simpatije javnosti.

Ono čemu se malo ko nadao, međutim, je da je i čuveni „Novakomrzac" na njenoj strani.

Američki novinar Ben Rotenberg kog ljubitelji sporta i tenisa znaju isključivo po njegovim kritikama prema velikom Novaku Đokoviću, pohvalio je umetnicu i na Tviteru istakao kako „mu je ona u top 10". Rotenberg, inače, ume i Noleta da pohvali, ali zbog daleko brojnijih kritika domaća javnost mu je još odavno nadenula ovaj nadimak.

- Srećan svima prvi dan proba! Poseban pozdrav Srbiji što je prva koja u pesmi pominje Megan Markl i slezinu! - poručio je na Tviteru on.

 

 

Na pitanje jednog korisnika da li mu je Konstraktina pesma među deset najboljih, po njegovom mišljenju, brzo je potvrdio:

- O, 100 odsto. Zajedno sa Letonijom, Francuskom, Španijom, Ujedinjenim Kraljevstvom, Norveškom, Albanijom i Italijom, za početak. Svakako, mnogo toga može da se promeni - privukao je on ogromnu pažnju domaće javnosti naizgled ćaskanjem onlajn.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike