Bivša devojka Džonija Depa otkrila detalje njihove veze: Verili su se posle dve nedelje, a onda se desio preokret

01.05.2022

20:02

1

Kako kaže, ludo je bila zaljubljena u njega

Bivša devojka Džonija Depa otkrila detalje njihove veze: Verili su se posle dve nedelje, a onda se desio preokret
Tan2022-4-25_162615256_3 - Copyright Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool

Zvezda "Prljavog plesa" Dženifer Grej, progovorila je o svojoj vezi s Džonijem Depom, priznajući da je s njim prvi put iskusila ljubav, uprkos tome što je pre bila verena za kolegu Metjua Broderika.

- Bila je to je*ena vatra - iskrena je glumica koja se zaljubila u Depa 1988. godine, na vrhuncu svoje slave, godinu nakon izlaska "Prljavog plesa". 

Upoznao ih je njen agent tako što im je dogovorio sastanak naslepo.

Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
 

- Da je fatamorgana mogla da bude osoba, u leto 1988, ta fatamorgana bi bila Džoni Dep - napisala je u svojim memoarima "Out of a corner", koji izlaze u maju.

Par je bio u vezi devet meseci, a verili su se nakon dve nedelje od prvog susreta.

- 12. avgusta napisala sam u svom dnevniku: 'Zaljubljena sam, prilično sigurna prvi put u životu... On je ljubazan, zabavan, pametan, moralan, promišljen, pun poštovanja' - Grej piše u jednom poglavlju svoje knjige naslovljenom "Mrs. Broderdepp".

Navela je da je veza postala teška jer je on bio sve frustriraniji kako je postao poznat kao holivudski srcelomac. Raskinula je s njim putem poruke koju je ostavila u njegovoj hotelskoj sobi nakon što je jednog dana otišao na sastanak i više se nije vratio.

Film "Prljavi ples"/Profimedia
 

Džoni nakon Dženifer nije dugo tugovao. 1989. godine upoznao je Vinonu Rajder, s kojom se verio godinu kasnije.

Postoji još jedna žena koja nije toliko javno spominjana kao jedna od Džonijevih ljubavi, a prilično je važna za njegov uspeh. Na samom začetku karijere, pre nego što je dobio prvu ulogu u filmu "Strava u Ulici brestova" 1984. godine, Dep se oženio Lori Anom Elison. Upoznali su se preko njenog brata koji je s Depom bio u bendu. Lori je tad imala 25, a Džoni 20 godina.

Par je na početku živeo na Floridi, a zatim su se preselili u Kaliforniju, gde su Depu počela da se otvaraju vrata Holivuda. Zanimljivo je da ga je baš Lori upoznala s Nikolasom Kejdžom, koji mu je pomogao oko dobijanja uloge.

Kako je njegova karijera počela da napreduje, a Džoni je dobio prvu glavnu ulogu u filmu "Private Resort", njegov brak je počeo da se raspada. Nakon dve godine, podneli su zahtev za razvod, kao razlog navodeći nepomirljive razlike. Iako su se rastali pre više od 30 godina, Lori i danas nosi Džonijevo prezime, Dep.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike