Amber zadržala ogroman novac koji je dobila od Depa, a koji je trebalo da donira: Svedok sve obelodanio na sudu!

29.04.2022

21:07

0

Autor: Marija Mitić

Nova svedočenja suđenja koje intrigira ceo svet isplivala u javnost

Amber zadržala ogroman novac koji je dobila od Depa, a koji je trebalo da donira: Svedok sve obelodanio na sudu!
profimedia-0685963980 - Copyright Profimedia

Najpopularniji sudski spor između poznatih glumaca i nekadašnjih bračnih partnera Amber Herd i Džonija Depa ne prestaje da intrigira javnost i to na svetskom niovu.

Suđenje ovo dvoje poznatih ličnosti netremce se prati iz dana u dan, a sada su u javnosti isplivali novi detalji. Naime, u svom svedočenju, svedok Terens Dauti, glavni operativni direktor i glavni advokat Američke unije za građanske slobode, izneo je tvrdnje da glumica nije u potpunosti uplatila donaciju koju je obećala i morala da isplati ovoj organizaciji.

Naime, pre šest godina, po razvodu od Depa, Amber je trebalo da polovinu dobijenog novca od bivšeg supruga, što je sedam miliona dolara, uplati organizaciji ACLU za podršku borbi protiv nasilja nad ženama, a ostalih 3,5 miliona Dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Profimedia
Amber Herd

Ipak, kako navodi svedok, ona je do sada uplatila samo 1,3 miliona dolara od 3,5 miliona koliko je obećala ACLU, pri čemu je veliki deo isplatio milijarder Ilon Mask, sa kojim je glumica uplovila u romansu nakon razvoda od glumca 2016. godine.

Terens tvrdi i da je Ilon Mask dao 500.000 dolara grupi za građanska prava u ime Amber nakon što su njih dvoje počeli da se zabavljaju. Rečeno je i to da je do sada ukupno samo 1,3 miliona dolara platila Herd ili neko u njeno ime.

Od tog novca, prema daljim navodima, Herd je direktno uplatila 350.000 dolara, dok je 100.000 dolara platio Dep, a još 350.000 dolara je uplaćeno iz fonda u Fideliti. Još jedna uplata od 500.000 dolara uplaćeno je sa računa firme "Vanguard", za koju je Daurti rekao da "veruje da je to fond koji je osnovao Ilon Mask“.

Profimedia
Džoni Dep

Dauti je dalje istakao da je pomenuta organizacija, na osnovu mejlova sa Maskom shvatila da će Amber Herd donaciju od 3,5 miliona dolara isplatiti u potpunosti u narednih 10 godina.

Inače, u januaru 2021. godine Džoni Dep je optužio bivšu suprugu da je zadržala veći deo novca od sedam miliona dolara koje je dobila u nagodbi za razvod, umesto da ih pokloni u dobrotvorne svrhe kao što je obećala i kako se čini, bio je u pravu.

Tada su, kako se navodilo u stranim medijima, Depovi advokati navodno kontaktirali ove dve organizacije kako bi saznali da li je Amber donirala novac. Dečija bolnica nije otkrila koliko novca je dobila od glumice, dok je Dejli Mejl pisao da su dobili samo 100.000 dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike