Jovana Jeremić posle razvoda ponovo zaljubljena! Voditeljka priznala osećanja

01.05.2022

17:45

0

Nije izdržala, morala i da oplete po poznatima

Jovana Jeremić posle razvoda ponovo zaljubljena! Voditeljka priznala osećanja
milan_rodjendan_05042022_0146 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić se pre nekoliko meseci zvanično razvela, no izgleda da je ljuba ponovo pokucala na njena vrata.

Kako je istakla, ona je ponovo zaljubljena.

- Reći ću da sam zaljubljena! Okej je da budem zaljubljena, mogu da budem beznadežno zaljubljena. Neću reći da imam nekog! Moram da demantujem te navode, Kresa je moj najbolji prijatelj i idemo na ručkove - priča Jovana u "Premijera - Vikend specijalu".

Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
 

Ona se osvrnula i na svoj sukob sa Urošem Ćertićem, ali otkrila i šta misli o skandalu u kojem se našao Darko Lazić.

- Jovana Jeremić je institucija! Nisam zvala Darka, jer nije bilo potrebe, stvari su prilično jasne. Ja ga cenim kao čoveka i pevača, ali je jako neodgovoran. Nije u redu, mislila sam da je nešto naučio kada mu se dogodila ona nezgoda, ali on nije ništa naučio. Ja mu to prijateljski kažem, ne možeš Darka Lazića da ne voliš, ali ne sme to sebi da dozvoljava kao javna ličnost - priča Jovana, pa nastavlja o Ćertiću:

24sedam/Nemanja Vujčić
 

- On mene nije video nigde osim na ekranu, nikada nije imao priliku uživo da me sretne. Morala sam da sarađujem sa njim, jer mi je to bio posao. On se ne druži sa političarima, već sa rijaliti igračima. Dokazao je da je neobavešten. Bila sam na Blicovom poligrafu i jedina sam koja je prošla poligraf bez i jedne laži. Ja imam kodekse, nikad nikoga nisam prevarila, i nikad nikome nisam ljubavnica. Njemu treba popularnosti, i ne bih da komentarišem nekog ko je tamo neka nevidljiva zamena na filmu. Uroša je povredilo to što sam ja za njegovu drugaricu rekla da svaka žena koja vara muža je kurva. Budi poštena žena, razvedi se i budi sa bilo kim ako je to tvoj stil življenja. Uvek imam kečeve u rukavu, pa tako i za tu priču. Drago mi je što se pokrenulo to pitanje - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike