Jovana Jeremić otvorila dušu o ćerki: Vodim je sa sobom na pića i ručkove, kome smeta, taj mi ne treba u životu

25.04.2022

13:09

3

Voditeljka je istakla da je imala napornu 2021., ali da se kockice polako slažu

Jovana Jeremić otvorila dušu o ćerki: Vodim je sa sobom na pića i ručkove, kome smeta, taj mi ne treba u životu
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Voditeljka Jovana Jeremić i njena ćerka Lea bila su jedne od gošći emisije „Magazin In“. Ona je otkrila pred milionskom publikom koliko joj je 2021. bila teška godina. Dala je otkaz, promenila firmu, razvela se i sada se brine o naslednici Lei, koju je kako je svojevremeno pričala zanemarila zbog prethodnog posla.

Jeremićeva je otkrila koju je prvu reč njena naslednica izgovorila, ali i kako sada usaglašava privatne i poslovne obaveze.

Printscreen ,,Magazin In"
Jovana Jeremić sa ćerkom

- Obožava kad joj kažeš „Bravo“, to je bila prva reč koju je izgovorila. Ponosna sam na sebe šta smo prošli. Pre godinu dana mi je bilo teško kao majci, velike promene sam imala 2021. Promenila firmu, razvela sam se i susrela sam se sa problemima. Brat i snaja su mi toliko pomnogli oko ovog deteta. Kupila sam stan, ali živim sa bratom i tako ću živeti dok se ne udam drugi put -  kazala je Jovana koja priznaje šta njenoj ćerki nikako ne prija: 

Printscreen ,,Magazin In"
Jovana Jeremić

 

- Ona ne podnosi kada ja izlazim iz kuće. Ima osećaj da ću da je ostavim, ja sad nju vodim i na pića i na ručkove. Ko ne može da nas podnese zajedno, taj mi ne treba u životu. Zato cenim Pink, omogućio mi je da provodim više vremena sa svojim detetom - priča Jovana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike