Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem! Jovana Jeremić o prošlosti i planovima: Oženiće me megamoćan i svetski čovek!

29.04.2022

16:01

2

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je govorila i o misterioznom putovanju koje planira za prvomajske praznike koji slede

Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem! Jovana Jeremić o prošlosti i planovima: Oženiće me megamoćan i svetski čovek!
zorana_schultz_03062019_0009 - Copyright ATAImages/ M.M.

Voditeljka Jovana Jeremić poznato je TV lice, a trenutno radi na televiziji Pink. Svoje početke u karijeri ostvarila je na Hepi televiziji gde je vodila rijaliti program, a zbog toga, kako priznaje, nije govorila sa roditeljima.

Jovana priznaje i da je bilo dana kada "nije imala novca za hleb", ali je sve loše periode stoički podnela.

- Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune ne ostane mi ništa. Ja sam bila dete koje je reklo “ne“ svojim roditeljima, nisam govorila sa njima dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer oni nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Nisam spavala ni sa jednim političarem, nisam bila ničija švalerka - priča voditeljka i ostaje misteriozna kada je reč o putovanju koje planira za 1. maj.

Antonio Ahel/ATAImages
Jovana Jeremić

- Neću biti u Srbiji, putujem najverovatnije za Istanbul ili Budimpeštu. Potpuno menjam svoj život, iz korena. Prvi maj će ostati misterija. U svakom slučaju biće jako lepo i neću otkriti sa kim ću putovati.

Jeremićka se osvrnula i na svoju budućnost pa otkrila da priželjkuje brak sa moćnim muškarcem i još dvoje dece.

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

- Čovek za koga ću se ja udati i ko će mi biti sve u životu, biće mega-moćan i svetski čovek. Najverovatnije iz inostranstva, ali koji je i te kako ostvaren. Čovek koji može da me voli i podrži. Hoću da sledim nekoga, a da ne vodim. Nisam žena za kombinacije i švaleracije. Ovakva žena kao ja nikada neće pristati da bude druga, nego samo prva žena i carica. Meni je muž na prvom mestu, deca su važna, ali su posledica ljubavi, a ne prioritet. Meni je sada Lea centar mog sveta, biće uvek osuđena da je više uz mene, nego uz Vojislava. Ali je činjenica da sam ja Lei i otac i majka. Dok se ne pojavi neko drugi. Želim da imam troje dece, i ja ću to imati. Hoću da imam vremena i da živim, i da imam muža. Nisam mašina za rađanje, neka ide sve svojim tokom. Moj život je holivudski život. Rodila sam se sa takvom natalnom kartom - zaključuje Jovana za Blic.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike