Zamalo tuča u „Zvezdama Granda“! Mili hteo da pesniči Đorđa Davida, roker besan: Ja kad udaram, ne stajem

19.04.2022

18:49

1

Roker je za 24sedam priznao da je došlo do konflikta sa kolegom iz stručnog žirija, ali da se vodi parolom - „što se desilo u studiju, tamo i ostaje“

Zamalo tuča u „Zvezdama Granda“! Mili hteo da pesniči Đorđa Davida, roker besan: Ja kad udaram, ne stajem
đorđe mili - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

U domaćim medijima je odjeknula vest da je tokom snimanja današnje emisije „Zvezde Granda“ došlo do najpre verbalnog okršaja, a potom zamalo i fizičkog okršaja između Đorđa Davida i Aleksandra Milića Milija i to zbog jednog kandidata. 

Printscreen youtube/ Grand Online
Đorđe David, Aleksandar Milić Mili

 

Naime, kako su članovi stručnog žirija imali sukob mišljenja, prema navodima medija roker je počeo da vređa Milija, koji je skočio na njega, pa ga zamalo i udario. Obezbeđenje je istog trenutka reagovalo, ali i Saša Popović koji je uspeo da smiri situaciju.

Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
Đorđe David

 

Povodom ovoga, ekipa 24sedam je kontaktirala jednog od glavnih aktera priče Đorđa Davida koji nam je otkrio pozadinu situacije sa današnjeg, po svemu sudeći napetog snimanja. 

- Bilo je konflikta. Nervoza je, tenzija je prisutna. Ovo je visok krug takmičenja svi se borimo za svoje kandidate. Svi imamo poimanje pravde na svoj način. Bilo je zategnutno. Taman posla da je bilo pesničenja. Da vam kažem nešto, ja ako krenem u pesničenje, ja ne stajem - priča Đorđe David za 24sedam i dodaje: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Đorđe David

 

- Tu su vrhunske frekvencije, tako da je konflikt okej. Postojao je konflikt, sredili smo to, sve je okej. Mi se inače ne viđamo, ali glupo je kada dođemo da radimo da se ne javimo jedan drugome. Ovo je trenutno, da tako kažem naše zaposlenje, uđemo unutra, javimo se svima. „Show must go on“, što se kaže - ispričao je roker za naš portal .

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike