Saša Popović o periodu kada je danonoćno radio: Nisam znao u kom gradu spavam, a u kom se budim!

01.05.2022

07:17

0

Danas, uživa kao najzaposledniji penzioner i za sve je vrste proslava - samo dok nema mnogo buke

Saša Popović o periodu kada je danonoćno radio: Nisam znao u kom gradu spavam, a u kom se budim!
Saša Popović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos tome što je u penziji, Saša Popović i dalje vredno radi - zato što voli, naglašava on u razgovoru s domaćim medijima. Međunarodni praznik rada koji se, tradicionalno, proslavlja neradno provešće s najmilijima i u miru, jer inače nije ljubitelj buke. 

- Proslave praznika u našoj porodici nisu euforične, jer volim mirnu atmosferu, vreme provedeno u dvorištu naše kuće ili na obali mora. Ako mene pitate, ja sam za sve vrste proslava, ali bez mnogo buke - počeo je on za „Alo", pa prokomentarisao i činjenicu da je najzaposleniji i najpoznatiji penzioner u Srbiji.

„Još nije vreme za rezervnu klupu"

- Siguran sam da nisam jedini. Mi smo kao narod izuzetno vredni, poznajem mnogo mojih vršnjaka koji takođe rade. Neki zato što moraju, a neki zato što ne mogu da prihvate da je vreme za rezervnu klupu. Ja radim zato što volim - ističe on, pa priznaje kako se ipak ne bi vraćao u dane šoubiznisa kada je gotovo non-stop radio

Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Više mi prijaju dani kada imam vremena za odmor od onih kada se radilo 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. U vreme najveće popularnosti bukvalno se nije znalo u kom gradu spavamo, a u kom se budimo. Sada sam u godinama kada se sa radošću sećam tog perioda, ali nikako mi ne nedostaje naporan rad - zaključio je Popović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike