"Sašu Popovića bih nosila i ljuljala dok imam snage u rukama": Goca Božinovska otkrila zašto mu je zahvalna

30.04.2022

15:26

0

Pevačica nikad iskrenije o odnosu sa njim

"Sašu Popovića bih nosila i ljuljala dok imam snage u rukama": Goca Božinovska otkrila zašto mu je zahvalna
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goca Božinovska je dugi niz godina na estradnom nebu, a bilo je trenutaka kada je život nije mazio. Jedan od tih bio je kada ju je ostavio njen tadašnji muž Zoran Šijan.

Kako je rekla, nju je tada spasio niko drugi do Saša Popović.

- Ali bukvalno me spasio, ja sam ceo život njegov dužnik. Ne daj bože da mu išta na ovoj zemaljskoj kugli zatreba, sto godina da ga ne čujem, on zna, ja bih došla da ga ljuljam, da ga nosim, dokle god imam snage u rukama. On se prema meni poneo kao brat, tada kada sam bila psihički ubijena, slomljena, htela sam da se ubijem. On je svaki dan mene zvao, doduše tad nije bio oženjen, ribice je neke dovodio - priča Goca i nastavlja:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Svaki dan sam ja morala da idem kod njega na ručak da bih se ugojila jer sam bila kao kostur. Ana neka je tad radila kod njega, kuvala je i ja ručak nisam smela da preskačem. Držao mi je predavanja, govorio je: 'Prestani da se ždereš, sekiraš i plačeš'. Onda mi je mnogo pomogao i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja, sve sam uradila uz njegovu podršku. Ja njega srcem i dušom volim, on je najbolji čovek koji je ikada rođen. On se nimalo nije promenio.

ATAImages/Antonio Ahel
 

No, kako kaže, danas se ne viđaju tako često.

- Žao mi je zbog toga. Ali tada su nam bila mala deca, mi ih skupimo, sedimo, oni se igraju. To je sad sve kud koji mili moji. Kad se vidimo, mi se lepo ispričamo, ne znači da sad treba da kafenišemo svaki dan. Bila su to lepa vremena i mi smo bili mladi, sada su deca velika, a samim tim i veći problemi, došli i unuci, nema se više vremena kao nekad - rekla je Goca za Svet, prenose domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike