„Ovo je rakija posle koje se pobijem ili završim iza rešetaka!" Darko Lazić ne prestaje da šokira

30.04.2022

07:40

5

Svojevremeno, ovo je piće pravio s ocem, bez kog je ostao sredinom decembra 2020. godine

„Ovo je rakija posle koje se pobijem ili završim iza rešetaka!" Darko Lazić ne prestaje da šokira
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić se nedavno našao u centru skandala zbog bahate vožnje. Bio je priveden zbog niza prekršaja - vozio je 117 na mestu gde je maksimalna dozvoljena brzina 80 kilometara na sat, a kada je bio podvrgnut droga, te alko-testu, izmereno mu je 0,91 promila lakohola u krvi, a bio je pozitivan i na kokain.

Po izricanju kazne, prenosili su dalje domaći mediji, Darko je otišao u Cirih, sudeći po njegovom Instagramu. Međutim, prvomajske praznike planira da provede u krugu najmilijih, roštiljajući u Brestaču.

„Svađalica"

- Imamo rakiju koju smo pravili moj pokojni otac Milan i ja. U specijalnim prilikama uvek njom nazdravljamo. To je posebna rakija, spremljena po tajnom receptu - rekao je on za „Republiku", pa objasnio zašto ovo piće zovu „svađalica".

- Ovu rakiju zovemo „svađalica" jer je opaka! Kad popijemo više od tri čašice, umemo da se posvađamo u kući. Natera me da budem agresivan, da se pobijem ili završim iza rešetaka. Svako ko dođe kod nas mora da bude tretiran kako treba, onako domaćinski.

Otkako je počelo lepo vreme, inače, mnogo više vremena i provodi u rodnom kraju, nego u Beogradu.

- Sad, kad je počelo lepo vreme, više sam u Brestaču i Pećincima, ali najviše zbog deteta. Alekseja stalno dovodim, od dvorišta smo napravili igralište. Volim što je dete na svežem vazduhu, ali uveče mora da se ulazi u kuću. Ovo je selo, uveče je sveže, ali leti je milina. Tu su deca mog brata, od familije, pa je uvek vika i dreka. Inače sam na relaciji Novi Sad - Brestač, a u Beograd dolazim najviše i samo zbog posla - rekao je pevač.

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Laziću je posle privođenja izrečena kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, za medije je tvrdio da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.

- Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi... Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promila alkohola u krvi. Imam vozačku, to ću i dokazati. Samo nisam uspeo da je preuzmem - kazao je „Informeru" on prethodnog dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike