„Mora da mi je neko sipao drogu u piće!" Prva ispovest Darka Lazića posle incidenta: Rešen da dokaže i da ima vozačku!

29.04.2022

08:10

9

Pevač objašnjava i kako se zbog ljubavnih problema „lečio alkoholom", te da ne beži od posledica svega i da će kaznu platiti u roku

„Mora da mi je neko sipao drogu u piće!" Prva ispovest Darka Lazića posle incidenta: Rešen da dokaže i da ima vozačku!
Copyright Darko Lazić „Sceniranje” screenshot

Pevač Darko Lazić u prvoj ispovesti za medije posle velikog incidenta, kada je priveden zbog bahate vožnje, tvrdi se nije drograo pa seo za volan, već da „mora da mu je neko sipao drogu u piće na rođendanu na kom je bio, zajedno sa još mnogo njemu nepoznatih ljudi". Svakako, prema sopstvenim rečima, ne beži od posledica i kaže kako će kaznu platiti na vreme.

„Alkoholom se lečio" zbog ljubavnih problema, nastavio je folker, koji napominje i kako se u policiji sasvim normalno ponašao i da nije bio agresivan, kako su pisali pojedini mediji. Takođe, ističe on za „Informer", rešen je da dokaže da ima vozačku dozvolu. Ovoga puta, kako navodi, samo nije bio uspeo da je preuzme.

„To je jedino logično rešenje!"

- Tačno je da sam bio pozitivan na kokain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se drogirao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi... - rekao je Lazić, pa se osvrnuo na čašicu više, koju je popio u noći drame.

- Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi... Zato sam tugu lečio alkoholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promila alkohola u krvi. To jeste istina i zato nemam problem da priznam, ali priče za drogu stvarno nisu tačne, kao i da sam se bahato ponašao u policijskoj stanici. Naprotiv, bio sam normalan i sarađivao sam sa policajcima.

Policija se žali

Saobraćajna policija, sa druge strane, uložiće žalbu na presudu Darku Laziću. Oni smatraju da pevač kao javna ličnost daje negativan primer ostalim učesnicima u saobraćaju i da nije adekvatno kažnjen, a iako je i utvrđeno da Lazić nema vozačku od 2013. godine, Darko se pravda da je u međuvremenu položio vožnju u inostranstvu.

- Imam vozačku, to ću i dokazati. Samo nisam uspeo da je preuzmem - tvrdi folker za pomenute medije.

Podsetimo, pevač je u poslednjih devet godina napravio 16 prekršaja i saobraćajki, među kojima je i ona iz oktobra 2018, kad je jedva izvukao živu glavu. Posle novog prekršaja tvrdi kako se napokon opametio.

„Kajem se!"

- Iskreno se kajem zbog svih prekršaja koje sam napravio, obećavam da mi se to više neće ponoviti. Pogrešio sam, ali šta ću, živ sam čovek. Sada sam svestan da takve stvari više ne smeju da mi se događaju kako ne bih ispaštao ni ja, a ni neko drugi u saobraćaju - priča on, koji je novčano kažnjen sa 200.000 dinara, što je maksimalna kazna koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge.

Pored toga, dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora da plati još 10.000 dinara.

- Sve ću platiti u roku, ne bežim od posledica neodgovornog ponašanja - zaključio je on  za pomenute medije.

Bonus vdieo:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike