Uroš se takođe veselio s Darkom na rođendanu kod boksera pre incidenta! Otvorio dušu: Svako sam kroji svoju sudbinu!

30.04.2022

07:17

0

Voleo bi da njegov kolega iz svega izađe jači, ali i da se opameti...

Uroš se takođe veselio s Darkom na rođendanu kod boksera pre incidenta! Otvorio dušu: Svako sam kroji svoju sudbinu!
darko lazic, uros zivkovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić je nedavno bio priveden zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika. Iz tog razloga mu je, između ostalog, bila određena i novčana kazna, a sve se dogodilo posle rođendana boksera Marka Nikolića, na kom se veselio i Uroš Živković

U razgovoru za domaće medije, pevač je naglasio kako se kratko zadržao, te da je za incident naknadno čuo. Darka mu je veoma žao i želi mu da iz svega izađe jači, ali i da se opameti

- Jako mi je krivo zbog Darka, mi smo se videli to veče, ali ja sam bio jako kratko video sam ga i otišao, ne znam šta se posle dešavalo - počeo je Uroš, piše „Grand onlajn", a on je zatim nastavio o tome koliko mu je istinski žao zbog situacije u kojoj se našao.  

„Kad vozim, ja ne pijem, svako svoju sudbinu kroji..."

- Baš mi je krivo zbog njega, ali svako sam kroji sudbinu. On je odrastao čovek ima i decu i najbolje zna šta treba da radi. Ja mu želim sve najbolje i da izađe iz ovoga što jači i da se opameti - iskren je bio pevač.

Živković je zatim istakao kako smatra da, ukoliko postoji nešto što čoveku može spasti život - za to gotovo i da ne postoji cena. 

 

 

- Ja ne vozim auto kada popijem. Imam svog vozača koji me vozi na nastupe, a kada izađem, hvala Bogu postoji „safe driver", bolje je to da platite nego da sutra plaćate neke kazne ili završavate u policiji. Ja volim i da izađem i da popijem, ali mi je najbitnija bezbednost i sutra može da se desi da niste krivi u saobraćaju, ali ako ste popili automatski ste vi krivi. Sve što može da se plati ako će da vam sačuva život, nije skupo - zaključio je on. 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike