Odmah sam znala da nešto nije u redu! Prijateljica nestale Marijane o njihovom poslednjem razgovoru: Ne znam kako to da protumačim

29.04.2022

17:09

0

Autor: Marija Mitić

Tamara Janković otkriva da joj je jedna stvar sa ove tačke gledišta sumnjiva

Odmah sam znala da nešto nije u redu! Prijateljica nestale Marijane o njihovom poslednjem razgovoru: Ne znam kako to da protumačim
Printscreen YouTube/Veliki brat

Region već treći dan potresa vest o nestanku Marijane Seifert, pobednice rijalitija "Veliki brat" iz 2011. godine. Poslednje što je dospelo u medije jeste da su njen telefon i dokumenta pronađeni kod mosta, nadomak stana u kojem je živela, a policija intenzivno traga za njom.

Porodica i prijatelji Marijane su u šoku i neverici, a njena bliska prijateljica Tamara Janković otkrila je za medije kada se poslednji put čula sa njom te da joj je jedna stvar izazvala sumnju da nešto nije u redu.

- Čule smo se u nedelju, čestitala mi je Uskrs i dogovarale smo se da se vidimo. Htela je da dođe u Beograd da se vidimo. Bila je raspoložena, šalila se kako ćemo postati prije jer ona ima sina, a ja ćerku. Rekla mi je da je konačno zadovoljna i da joj je posao sa tetoviranjem lepo krenuo - govori Tamara za Telegraf i dodaje.

Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT
Marijana Seifert

- Nisam ni naslućivala da će nešto ovako da se desi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikada ne bi ostavila sina i ćerku, njoj su deca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vest odmah sam je pozvala ali sam videla na viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan pre nestanka nije bila online. Shvatila sam da nešto nije u redu - govori bivša rijaliti učesnica koja je bila u "Velikom bratu" sa Marijanom i nastavlja.

- Nakon toga sam presabirala po glavi šta smo sve pričale i šta mi je govorila. Sećam se, da mi je u poslednje vreme stalno govorila kako sam srećna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam srećna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako to da protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve u redu - rekla je Tamara i objasnila da je uz Marijanu bila i tokom teškog perioda.

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- Ranije mi je pričala sa kakvim problemima se susretala u vezi sa Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna da ide dalje. Plašila se stalno osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni da zamislim šta je moglo da se desi, ali sam ubeđena da nije osoba koja bi sebi naudila - zaključila je Tamara.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti