Roditelji se teško nose s Marijaninim misterioznim nestankom: Poslednji put su je videli na Vaskrs, a onda je zavladao strah

29.04.2022

08:35

0

Par se nalazi u Kninu u porodičnoj kući, gde su sve tri ćerke podigli

Roditelji se teško nose s Marijaninim misterioznim nestankom: Poslednji put su je videli na Vaskrs, a onda je zavladao strah
Marijana Seifert - Copyright Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee

Od četvrtka rano ujutru, roditeljima nestale Marijane Seifert ne prestaje da zvoni telefon. Čitavom porodicom je zavladao strah, posebno otkako su nekadašnjoj pobednici regionalnog „Velikog brata" pronađena dokumenta kod mosta. Par se, inače, nalazi u Kninu u porodičnoj kući u kojoj su podigli sve tri ćerke.

Uz Marijanu imaju još Maju i Sendi, ali nijedna od njih više ne živi s njima. Marijana se, piše dalje „Slobodna Dalmacija", iz stana na zagrebačkoj Savici udaljila u noći s utorka na sredu i otad joj se gubi svaki trag. Zabrinuti roditelji se svaki put kad zazvoni telefon nadaju da će dobiti odgovor - gde im je ćerka.

Poslednji put su je videli na katolički Uskrs, kada su je posetili u Zagrebu.

Otac Ivo Kovačević je tokom dana pomagao policiji u istrazi, ali za razgovor s medijima nikako nije bio raspoložen. Međutim, njegov dobar prijatelj i kolega Tomo Zelić sa kojim radi u automehaničarskoj radionici progovorio je o četvrtku kada ga je video pa pokušao bilo kako da ga uteši.

„Izgubljen je!"

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumenta, pa otišla dalje ili da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe. Čim su se ta dokumenta našla na tom mostu ne upućuje na ništa dobro - rekao je on za pomenute medije.

Marijana Seifert Nestali.hr
 

Sećanje na poslednji susret i njemu samom veoma teško pada.

- Baš smo pričali o njegovom poslednjem susretu s Marijanom u Zagrebu. Sve je bilo kako treba, nije bila sklona tome da nestaje. Ivo još ne može zamisliti da se ovo događa, sve se pretražilo, a nje nema... Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti da izdrži i preživi sve ovo. Jutros je i njih ispitivala policija - istakao je prijatelj.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike