Jelena Bin Drai je pre šeika ludo volela slavnog sportistu! (FOTO)

03.07.2021

21:41 >> 21:54

0

Autor: D. Božović

Jedna od najuspešnijih Srpkinja gradi porodicu sa Saidom Bin Draijem, a uskoro očekuju i četvrto dete

Jelena Bin Drai je pre šeika ludo volela slavnog sportistu! (FOTO)
Jelena Bin Drai - Copyright Jelena Bin Drai ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Jakovljević Bin Drai, nekadašnja manekenka i njen partner Said Bin Drai čekaju četvrto dete. Danas je mnogi smatraju jednom od najbogatijih Srpkinja, a ranije je bila ludo zaljubljena u poznatog sportistu, piše „Story”.

Naime, pre nego što je uplovila u brak sa šeikom, ona se zabavljala sa tada slavnim rukometašem, Vladom Mandićem, a zbog njihove ljubavi, bili su večita tema domaćih medija. Iako su se ludo voleli, njihovoj vezi je došao kraj zbog brojnih afera koje su sportistu pratile.

Kada su se Jelena i Vlada rešili da se raziđu, ona je upoznala svog sadašnjeg supruga, sa kojim ljubav danas cveta. Njih dvoje su roditelji troje dece, sinova Hamdana i Hilala i ćerke Asje, a uskoro očekuju još jednu prinovu.

Bivša manekenka je ranije za medije izjavila da se sa suprugom svađa na srpskom, ali i da uživaju u ljubavi.

Printscreen Instagram/jelenabindrai

– Na engleskom uglavnom komuniciram, ali ako me pitate na kom jeziku sanjam, onda ne znam da vam kažem. Ovde koristim srpski, tamo engleski. Ljudi koji govore nekoliko jezika nikada ne znaju na kom sanjaju – ispričala je svojevremeno Jelena, pa dodala kako sa Saidom ume da se posvađa na srpskom:

– Do sada je sve na srpskom shvatio što sam mu rekla, od srpske psovke do svega ostalog. Razume da je zabrljao nešto kada mu opsujem na srpskom, psovku odlično razume.

Vlada Mandić je takođe pronašao svoju životnu saputnicu, naime, skrasio se pored Jasmine Trnavac, sa kojom je osnovao porodicu i imaju troje dece.

Vlada Mandić, Jasmina Trnavac, Foto: M.M./ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike