Nisu me voleli zato što sam siromašno dete! Stoja o najtežim životnim trenucima: Išla sam ulicom i vrištala na sav glas

25.04.2022

14:50

0

Pevačica se prisetila momenta kada joj je poginuo prvi muž, a ona i sin su ostali bez krova nad glavom

Nisu me voleli zato što sam siromašno dete! Stoja o najtežim životnim trenucima: Išla sam ulicom i vrištala na sav glas
Stojanka Novaković Stoja - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Stoja Novaković danas živi život prave zvezde i uživa u luksuzu, ali nije bilo oduvek tako. Odrasla je u velikoj bedi i siromaštvu, te je sećanja na taj period bude samo suze. 

Stoja se prisetila najtežih momenata u životu kada je ostala bez ičega na ulici sa detetom, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njen muž.

ATAImages/Antonio Ahel
Stoja

 

- Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta... Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega - ispričala je pevačica u emisiji „Iz profila“ i otkrila da su joj veliku pomoć, u tada, bezizlaznoj situaciji pružili prijatelji: 

Antonio Ahel/ATAImages
Stoja

 

- Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde... Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu. Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih šest meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike