Stoja „skinula“ Karleušu u originalu: Razgolitila se, pustila glas i zauzela dobro poznat stav (VIDEO)

07.04.2022

04:55

0

Nosila je plavu periku, imala je crne naočare za sunce, bez kojih JK nigde ne ide, a potom i zauzela identičan stav za igranje

Stoja „skinula“ Karleušu u originalu: Razgolitila se, pustila glas i zauzela dobro poznat stav (VIDEO)
Stoja Novaković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Društvene mreže su pravi izvor razonode i zaboravljenih trenutaka. One su tu da nas uvek podsete na uspomene i osveže nam pamćenje o ranim radovima i počecima brojnih estradnih ličnosti. 

Pre nekoliko godina Stoja Novaković oprobala se u imitaciji svoje koleginice Jelene Karleuše, pa pokušala da izimitira sve njene grimase, pokrete, ali i pevanje.

Dobro je poznato da su Karleušine odevne kombinacije provokativne, a Stoja je ispunila i tu stavku. Nosila je plavu periku, imala je crne naočare za sunce, bez kojih JK nigde ne ide, a potom i zauzela identičan stav za igranje i zamešala kukovima.

 

Stoja je zapevala veliki Karleušin hit „Slatka mala“ i „skinula“ pevačicu u originalu, a snimak iz ove emisije je posle skoro dve decenije dospeo na društvene mreže.

Stojina verzija Jeleninog hita je oduševila brojne njene obožavatelje koji su na Instagramu ostavljali komplimente. 

 

 

Podsetimo, pevačica je dovela svoju liniju do savršenstva zahvaljujući tretmanu liposukcije koju je radila u Turskoj, a zbog čega je bila devet dana u komi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike