Estrada pod lupom 24sedam: Jedne život mazi, a druge gazi! (FOTO/VIDEO)

25.04.2022

07:15

0

Dok su jedni proslavljali velike pobede, godine, prinovu u porodici, drugi nisu znali šta će sa sobom od muke koja ih je snašla

Estrada pod lupom 24sedam: Jedne život mazi, a druge gazi! (FOTO/VIDEO)
Pregled nedelje - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATAImages/Antonio Ahel/Profimedia

Ove nedelje, neke kockice su se konačno posložile u svetu poznatih! Stefan Đurić Rasta se konačno ratosiljao nanogvice, Radiša Trajković Đani je dobio drugog unuka, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su zajedničkom fotografijom na Instagramu potvrdili vezu, Željko Joksimović je upriličio gala slavlje povodom 50. rođendana... A ekipa 24sedam vas je o svemu tome blagovremeno izveštavala. 

Ipak, u sedmici koju ispraćamo, dogodile su se i neke manje lepe stvari - Aleksandar Milić Mili i Đorđe David su ušli u žestok verbalni okršaj, a Marija Veljković se našla u centru skandala zbog navoda da je njen brak propao jer se, navodno, viđala s kaskaderom Urošem Ćertićem

Intriga je bilo i u svetu stranog šoubiza - Rijanin dečko, ASAP Roki je uhapšen, a Alek Boldvin je oslobođen krivice za ubistvo Haline Hačins. Suđenje bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa u fokusu je mnogih, posebno otkako je glumac istakao kako je u stvari on bio taj koji je bio zlostavljan. 

Rasta ponovo na slobodi

Stefan Đurić Rasta je posle četiri meseca zatvorske kazne, proveo još osam meseci u kućnom pritvoru i sa nanogvicom zbog koje je imao ograničeno kretanje i u stanu. Posle ukupno 12 meseci, on je od 19. aprila konačno ponovo na slobodi i ne krije radost što je tako. 

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako se uželeo publike i svog posla, prvo što je uradio pošto je skinuo nanogvicu, bio je odlazak u studio, a potom i druženje sa predstavnicima sedme sile, kada je priznao sve o odnosu sa naslednicom Tarom, ali i bivšom suprugom Anom Nikolić, sa kojom i posle razlaza odlično funkciniše. 

Zamalo i pesničenje!

Na snimanjima „Zvezda Granda” uvek bude burno, a ove nedelje titulu glavnih aktera poneli su Aleksandar Milić Mili i Đorđe David koji su ušli u ozbiljan verbalni klinč, a prema navodima pojedinih medija zamalo je došlo i do fizičkog okršaja.

Đorđe David, Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Ovim povodom oglasili su se i roker, ali i kompozitor, koji su istakli da nisu prešli granicu.

- Bilo je konflikta. Nervoza je, tenzija je prisutna. Ovo je visok krug takmičenja svi se borimo za svoje kandidate. Svi imamo poimanje pravde na svoj način. Bilo je zategnutno. Taman posla da je bilo pesničenja. Da vam kažem nešto, ja ako krenem u pesničenje, ja ne stajem - priča Đorđe David za 24sedam i dodaje: 

- Tu su vrhunske frekvencije, tako da je konflikt okej. Postojao je konflikt, sredili smo to, sve je okej. Mi se inače ne viđamo, ali glupo je kada dođemo da radimo da se ne javimo jedan drugome. Ovo je trenutno, da tako kažem naše zaposlenje, uđemo unutra, javimo se svima. „Show must go on“, što se kaže - ispričao je roker za naš portal, dok je sa druge strane Mili istakao da njega niko ne može da vređa: 

aleksandar Milić Mili, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nije se ništa bitno desilo i nije bilo ni naznaka fizičkog obračuna, ali mene niko ne može da vređa. Jeste došlo do verbalnog okršaja, ali ni pomislio nisam da fizički nasrnem. U Grandu niko nikoga ne sme da vređa, to nije dozvoljeno. Na kraju smo se pomirili - rekao je Mili. 

Đani opet postao deda

Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa su po drugi put postali baba i deda. Naime, njihov mlađi naslednik Marko Trajković i snaja Minja podarili su im unuka kojem su dali ime Lav. Trajkovići su povodom radosnih vesti organizovali i veliko slavlje za prijatelje, a ne kriju i da sa nestrpljenjem iščekuju i novo proširenje porodice i još unučadi.

Gala slavlje kod Joksimovića!

Pevač Željko Joksimović proslavio je 50. rođendan, a nije izostalo ni gala slavlje kojem su prisustvovala brojna imena javne scene. Sa osmehom na licu je dočekao sa svojom suprugom goste i otkrio šta mu je poklonila. 

- Poželeo sam sebi zdravlje. I ja kažem kako već 50 godina, ali to je samo broj. Videću večeras kad prespavam da li će sutra biti nešto drugačije. Jovana mi je jutros poželela svašta, a poklonila mi je nešto jako dobro i vredno - kazao je Joksimović ne želeći da otkrije dalje detalje. 

Osim Joksimovića slavilo se i kod Severine Vučković u Zagrebu. Pevačica je za svoje najbliže priredila rođendansko slavlje i sekla tortu u obliku katerale. 

Brak Marije Veljković „pukao" zbog kaskadera?

U medijima je odjeknula vest da je razvod voditeljke Marija Veljković rezultirao zbog navodne afere sa kaskaderom Urošem Ćertićem. 

Marija Veljković i Uroš Ćertić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Voditeljka „Slagalice” je posle ovih navoda, ostala šokirana i dalje nije želela da priča o novonastaloj situaciji, dok je Ćertić imao potrebu da pojasni da su njih dvoje prijatelji, ali i da se ta veza izgubila jer je njen muž bio ljubomoran.  

- Mi smo komšije, tu, 200 metara. Viđali smo se, „družili” neko vreme. To je sve što mogu da kažem! Upoznali smo se, koliko se sećam, odavno, na televiziji. Imamo zajedničke prijatelje, glumce, ne znam... Hoću samo da prestane. Da li on (Marijin bivši muž) ili njegovi prijatelji, da pod lažnim ženskim imenima ostavljaju komentare na članke o njenom razvodu: „Nije ona njega ostavila, on je nju i decu najurio jer se je*ala s komšijom Urošem!” Ili: „Nije tačno da se razvode zbog ovog ili onog, viđali smo je kako ulazi i izlazi iz njegovog ulaza na Gundulićevom vencu" - naglasio je on, pa dodao kako su njemu sporni komentari i te kako vidljivi - kazao je Ćertić za 24sedam.  

Boldvin oslobođen krivice za ubistvo

Mesecima unazad traje agonija zbog ubistva Haline Hačins, a Alek Boldvin se našao na listi glavnih osumnjičenih. Nakon što je producentska kuća zadužena za film "Rđa" kažnjena sa 136.793 dolara za ubistvo Haline Hačins na setu, na društvenim mrežama se oglasio advokatski tim Aleka Boldvina koji tvrdi da je glumac oslobođen krivice.

Alek Boldvin Profimedia
 

U objavi koju su podelili na njegovom zvaničnom nalogu na Instagramu, tvrde da je Boldvin oslobođen krivice. Iako je Boldvin bio producent, u objavi je istaknut i odlomak iz službenih dokumenata istrage, u kojem piše da je glumac bio uključen u scenario i kasting, ali ne i sigurnosne procedure.

Rijanin dečko završio iza rešetaka

ASAP Roki, reper sa kojim Rijana čeka svoje prvo dete, uhapšen je na aerodromu u Los Anđelesu zbog pucnjave koja se dogodila novembra 2021. godine, a u kojoj je, prema pisanju stranih medija i on učestvovao.

Rijana i ASAP Roki, Profimedia
 

Navodno, on je zapucao tri do četiri puta, prema rečima žrtve, a izvor za „Entertainment Tonight” naglašava kako je sve to, posebno hapšenje, „Rijana prilično teško podnela, najpre zbog blagoslovenog stanja”.

Veliki pad Amber i Depa!

Glumac Džoni Dep je svakako podelio publiku tvrdnjama da je, u stvari, on taj koji je bio zlostavljan, a ne njegova bivša žena Amber Herd. Tokom svedočenja koje prati čitav svet isplivali su razni strašni detalji njihove ljubavi - između ostalog i to da je Dep, prema njegovim rečima, jednom umalo ostao i bez prsta pošto ga je Herdova bila gađala flašom, jer joj se nije sviđalo što on pije. 

Amber, s druge strane, ne odustaje od svoje priče. Njen iskaz se nestrpljivo uvek čeka, a na sudu je zbog klevete (prema Džonijevim rečima), te kontratužbe koju je ona podigla, potražujući 100 miliona dolara odštete. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike