Mile se zbog frizure koju danas nosi svojevremeno umalo razveo od Marte: Sad više ništa ne može da nam rasturi brak!

23.04.2022

15:22

0

Poznati par se, inače, venčao tek pošto im je naslednica došla na svet - a prijatelji su se šalili s Kitićem „kako je na ludi kamen stao zbog papira"

Mile se zbog frizure koju danas nosi svojevremeno umalo razveo od Marte: Sad više ništa ne može da nam rasturi brak!
oskar_popularnosti_05042022_0022 - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Brak Marte Savić i Mileta Kitića traje već dugi niz godina, a zajedno, dobili su ćerku Elenu koja je već porasla i sama se latila mikrofona. Međutim, malo ko je znao da je sve moglo da padne u vodu - zbog frizure.

Naime, kada je Marta Mileta jednom prilikom ošišala, on se toliko naljutio da je tražio razvod.

Bila je uporna

- Ja sam imao kompleks zbog frizure, jer kao i svaki muškarac sam počeo da gubim kosu. Imao sam 40 godina, puštao sam je onako sa strane i svaki put to zalizivao, pogotovo kad izađem iz bazena, što je Martu izluđivalo i danima mi je tražila da skratim kosu. Jednom ona uzme makaze i počne da me juri oko bazena, baš je bila uporna. Na kraju ja popustim i kažem joj da skrati samo malo, a ona odsekla sve. Toliko sam bio ljut da sam hteo da se razvedem. Govorio sam: „Hoću da se razvedem, gotovo, šta ti mene šišaš?!", ali posle se i meni svidi ta frizura i od tad ja imam ovako kratku kosu - priznao je u emisiji „Iz profila" on.

Pevač se zatim dotakao toga čime ga je supruga osvojila.

Od '88. godine živimo zajedno!

- „Kupila" me je svojim ponašanjem, bila je tiha i staložena. Normalno i lepa je, a sviđala mi se kao osoba. Imali smo u zajednički nastup u Nemačkoj, tad smo se prvi put i upoznali, razmenili telefone i to traje do današnjeg dana. Od '88. živimo zajedno, a Elenu smo dobili '97. godine - rekao je pevač, koji je tada živeo u Nemačkoj.

Elena Kitić, M. M./ATAImages
 

Kada je zbog ćerke, njenog prezimena i njenih prava, rešio da izgovori sudbonosno „da", prijateli mu nisu davali mira.

- Dobili smo dete, a nismo bili venčani, pa se Elena vodila samo na Martu. Zato smo i odlučili da se venčamo. Posle su me prijatelji zezali da sam je oženio zbog papira, jer Marta ima nemačko državljastvo... Mi danas imamo takvo poverenje da nemamo nikakvih problema i da ništa ne može da rasturi naš brak - zaključio je Mile.

Marta Savić i Mile Kitić ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike