„Sandra je glavni organizator, a ja proizvođač sreće!" Ispovest Andrije Miloševića: Najveći je orden od života biti roditelj

24.04.2022

18:32

0

Otkako je postao tata on ne skida osmeh sa lica jer, kako kaže, „rođen je bio spreman za tu ulogu"

„Sandra je glavni organizator, a ja proizvođač sreće!" Ispovest Andrije Miloševića: Najveći je orden od života biti roditelj
ATAImages/ Antonio Ahel

Kruna ljubavi glumačkog para Sandre Tomić i Andrije Miloševića svakako je sin Relja, kog su dobili početkom ove godine. Glumac tvrdi da za ovu, jednu od najlepših životnih uloga, nije ni morao posebno da se sprema - kako je spreman rođen i sada samo uživa u svakom mogućem trenutku s naslednikom. 

- Ma, ja sam spreman rođen. Ovaj period je najlepši za mene u životu. Doneo mi je radost i nepojmljivi elan, da živim i da se igram, da radim i volim. Neverovatno ispunjenje. 'Ej, biti roditelj, to je najveći orden koji možeš dobiti od života - ističe Andrija na početku razgovora za „Blic" pa dodaje kako mu ništa i ne pada teško, što se toga tiče. 

- Ništa mi ne pada teško. Život generalno nije lak, tako da ne znam šta može biti toliko teško u najlepšem periodu života. Teške su neke druge stvari, ali dobiti dete, to ne spada u kategoriju bilo čega što možemo nazvati teškim - smatra on. 

 

 

Upitan kako pomaže izabranici oko bebe, te da li je ona mama za medalju, kako zna da kaže, odgovorio je:

- Ona sve drži pod kontrolom. Sve organizuje i napredujemo sjajno. Važno je da smo zdravi, što bi rekla umetnica, a u stvari to je velika istina.

Vaskrs je za ovog glumca, inače, praznik nad praznicima. 

- ...Ljubav nad ljubavima. Srce nad srcima. Provešću ga onako kako i inače živim, sa ljubavlju prema svetu - priča on, kom ne smeta „titula proizvođača sreće". 

- Ja sam proizvođać sreće, tako da mi je drago što mi se asortiman stalno širi, a potražnja povećava. Ljudi vape za osmehom. Potrebno im je radosti da bi domaćinstva funkcionisala, da bi trava rasla, da bi smo sačuvali dušu. Šta me čini srećnim? Kada vidim srećnog čoveka - zaključio je Milošević. 

 

 

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti