Dušica Grabović i dalje bez telefona! Rešila da se obrati policiji za pomoć: „Ne mogu da verujem!" (FOTO)

24.04.2022

18:57

0

Pevačica objašnjava kako je aparat ostao na zadnjem sedištu auta u kom se vozila...

Dušica Grabović i dalje bez telefona! Rešila da se obrati policiji za pomoć: „Ne mogu da verujem!" (FOTO)
milan_rodjendan_02042019_0058 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dušica Grabović je u jeku afere o prostituciji doživela i maler - na Vaskrs, pošto joj je mobilni telefon slučajno ostao na zadnjem sedištu jednog taksija kojim se vozila. Kako objašnjava na društvenoj mreži Instagram, vozač je već „ušao u 10. sat nejavljanja", zbog čega je „prinuđena da se obrati nadležnima za pomoć". 

- Svim mojim prijateljima, porodici i rodbini koji mi pišu na broj telefona i čestitaju praznik, želim srećan i blagosloven Vaskrs. Ja uvek odgovaram porodici i prijateljima na poruke i pozive, ali pošto sam telefon zaboravila u taksiju, čekam da se taksista konačno smiluje, javi se i vrati mi ga - počela je bila Dušica, pa objasnila i po čemu bi neko mogao da prepozna telefon kao njen. 

- Na maski za telefon piše moje ime i na pozadini je moja slika. U slučaju da ne prepozna mene na slici ima moje ime i prezime da me pronađe i ovde (na Instagramu). Verujem da će učiniti dobro delo na ovaj veliki hrišćanski praznik jer zaista žurim na put da provedem praznik sa bratom blizancem i njegovom porodicom - istakla je bila ona. 

Dušica Grabović Instagram screenshot / dusicagrabovic
 

Međutim, kako se to nije desilo, pevačici nikako nije bilo pravo. 

- Da li je moguće da moj telefon ceo dan zvoni i taksista neće da se javi? ...Prinuđna sam da odem i da prijavim policiji jer je posto nemoguće da čovek nije ušao u auto ceo dan iako je praznik - pisala je očito iznervirana Grabovićeva naglasivši kako sve razume, ali kako je nepoznati čovek „ušao u 10. sat nejavljanja, nije više imala kud". 

- Kralju, pokloniću ti telefon, samo mi vrati moj! Ako nešto mrzim, mrzim lopove i sitne vaćaroše - zaključila je. 

Dušica Grabović Instagram screenshot / dusicagrabovic
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike