Isplivale nove tvrdnje iz sudnice: Džoni Dep je bivšu tukao, vukao po podu po razbijenom staklu, pretio joj smrću?!

13.04.2022

16:22

1

Autor: Marija Mitić

I o glumcu i o Amber iznesene su jezive činjenice na sudu

Isplivale nove tvrdnje iz sudnice: Džoni Dep je bivšu tukao, vukao po podu po razbijenom staklu, pretio joj smrću?!
profimedia-0682570148 - Copyright Profimedia

Juče je počelo suđenje između slavnog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd, a mnogi ga nazivaju i suđenjem decenije. Inače spor između bivših supružnika traje već šest godina, a masa fanova širom sveta jedva čeka epilog drame.

Pojedini detalji iz sudnice dospeli su u javnost, poput onih kako je Dep navodno bio nasilan u braku prema supruzi.

- Prislonio ju je na šank. Gađao ju je flašama. Vukao je po podu, po razbijenom staklu. Udario ju je nogom. Rekao joj je da će je je**no ubiti, da je je**no mrzi. Udarao ju je, udarao. A onda je penetrirao u nju flašom -  tvrdnje su advokatice Amber Herd, dok je glumčev PR sve negirao.

- Ove fiktivne tvrdnje nisu iznesene na početku Amberinih optužbi 2016. godine, a tek su se zgodno pojavile godinama kasnije, kad je tužena za klevetu jer je u svom tekstu navela da je žrtva seksualnog nasilja. Reči su ključne u tužbama za klevetu i zanimljivo je da je ova optužba došla tek nakon toga. Ovo sledi obrazac njenih razrađenih, lažnih tvrdnji koje su se menjale i razvijale tokom vremena u svrhu šoka u holivudskom stilu, koji je Amber ovladala i iskoristila ozbiljan društveni pokret za to - izjavio je.

Profimedia
Amber Herd

Depova advokatica Kamila Vaskez, na početku suđenja je izjavila kako se Amber jako trudila najpre da osvoji glumca, a onda je potpuno okrenula priču i počela da ga ponižava.

- Gospođica Herd je jako problematična osoba koja manipuliše ljudima oko sebe - izjavila je.i dodala da je Amber tada bila sklona fizičkom nasilju:

- Gađala ga je stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije bio dovoljno muško jer se nije hteo da se tuče s njom - nastavila je Vaskez.

Advokatica Amber Herd tvrdi i da je jedini krivac Dep, koji je pun besa.

- Na Amber je gledao kao na svoju majku i svoju sestru koju mrzi - rekla je, dodavši da je njegov bes bio podstaknut alkoholom i drogama.

S druge strane, Kamila tvrdi da su prijatelji upozoravali glumca na Amberinu narav.

Profimedia
Džoni Dep

- Ona bi ga ponižavala, vrištala na njega, on bi pokušavao da je umiri. To se stalno ponavljalo. Pokušao je da se nosi s tim tako što bi pobegao, kao što je bežao kao dete, ali to bi nju samo razbesnelo. Gospođica Herd izjednačila je nasilje i bes sa strašću - istakla je.

- Kad bi njih dvoje putovali zajedno, njegov tim je uvek bukirao dodatno sobu da on ima gde da bude dok ona besni - tvrdila je Depova advokatica i dodala da je bračni savetnik glumicu opisao kao agresivca.

- Besnela je na pomisao da bi je Dep ostavio. Ponižavala ga je, a kad je pokušao da ode, postala je nasilna, toliko nasilna da je na njega bacila flašu koja mu je udarila u ruku i prsnula, odsekla mu je kraj jednog prsta. Gospođica Herd pokušava da izbegne javno poniženje i predstavi se kao predstavnica "MeToo" pokreta - tvrdi, te dodaje kako je Amber opsednuta javnim imidžom.

- To joj je na prvom mestu. Nakon nagodbe od sedam miliona dolara s gospodinom Depom, izjavila je da ne želi ništa od njega i da će to donirati Dečijoj bolnici Los Anđelesa. Nije donirala - dodala je.

24sedam/Goran Sivački
Džoni Dep

Amberina advokatica pak tvrdi da Dep u sebi skriva ogromnu količinu besa, te da je konstantno uzimao različite lekove.

Tvrdi i kako je kontrolisao šta njegova supruga nosi, napadao ju je da ga vara sa svakim kolegom, pa čak i tražio da ne snima scene seksa u filmovima.

- Amber je napravila grešku koju su napravili milioni žena pre nje. Odlučila je da ostane i pokuša da reši problem. Mislila je da bi mogla da ga promeni ako bi mogla da ga otrezni i očisti. Pokušavala je, išla je kod terapeuta, išla je na bračno savetovanje - izjavila je advokatica Bredehoft.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike