Džej Lo imala strahove zbog veze sa Aflekom! Progovorila sad o svemu: Nikad nisam ni pomislila na to...

11.02.2022

10:50

0

Pevačica je gostovala u emisiji kod Elen Dedženeris i otvorila dušu

Džej Lo imala strahove zbog veze sa Aflekom! Progovorila sad o svemu: Nikad nisam ni pomislila na to...
Dženifer Lopez, Ben Aflek - Copyright Profimedia

Zvezda Dženifer Lopez progovorila je svojoj vezi sa Benom Aflekom koju su obnovili posle 17 godina i otkrila dosad nepoznate detalje romanse.

Ona je gostovala kod voditeljke Elen Dedženeris, priznajući da je i sama bila iznenađena da su joj se emocije ponovo pokrenule prema bivšem partneru.

- Mislim da niko nije bio više iznenađen od nas dvoje. Nikada nisam ni pomislila da bi tako nešto moglo da se desi, predivno - rekla je Džej Lo u intervjuu, ne krijući da je kao nekada ponovo zaljubljena do ušiju u Afleka.

Ipak, priznala je i kako se pomalo bojala da se ponovo upusti u vezu za koju je unapred znala da će je mediji proganjati.

Profimedia
Dženifer Lopez u emisiji The Ellen show

- Oboje smo shvatili da smo srećni zajedno i da ne želimo da dopustimo da nam nešto slično ponovo uništi vezu - poručila je Džej Lo.

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek su prvi put bili u vezi od 2002. do 2004. godine, a u kontakt su ponovo stupili u februaru prošle godine, da bi vest da su ponovo zajedno objavili krajem marta.

Dženifer je istog meseca saopštila i raskid svoje dvogodišnje veridbe sa Aleksom Rodrigezom usred nagađanja da ju je varao.

Dženife Lopez i Aleks Rodrigez Profimedia
Dženifer Lopet i Aleks Rodrigez

- Danas smo stariji, pametniji, imamo više iskustva i u drugačijim smo fazama života nego što smo bili onda. Imamo decu i vrednosti su nam se promenile - istakla je pevačica i glumica, a zatim dodala:

- Predivna mi je činjenica da se sve čini potpuno drugačije nego kada smo prvi put bili zajedno. Više se cenimo, zaista nam je lepo zajedno - zaključila je Lopez.

Dženifer s bivšim suprugom, Markom Entonijem, ima dvoje dece, 13-godišnje blizance Maksa i Emu, a Ben s bivšom suprugom, Dženifer Garner, ima troje dece, 16-godinju Violet, 13-godišnju Serafinu i 9-godišnjeg Semjuela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike