"Samo ja sam živa": Vesna Zmijanac o kolegama koje je izgubila, a jedna fotografija joj je posebno draga

18.04.2022

10:47

0

Njihovi susreti su uvek bili riznica anegdota

"Samo ja sam živa": Vesna Zmijanac o kolegama koje je izgubila, a jedna fotografija joj je posebno draga
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Vesna Zmijanac se prisetila svojih početaka i druženja sa muzičkim legendama Sinanom Sakićem i Šabanom Šaulićem. Kako je istakla, ona je od njih mnogo naučila kako o pevanju, tako i o životu.

Pevačica je rekla da nema osećaj kao da njih dvojice više nema, a otkrila je i da ima fotografiju sa njima koja joj je draga uspomena.

ATAImages / Milan Maričić
 

- Osećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu... Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvek sretali, pa menjamo mesta da sedimo zajedno. Zadnja dva koncerta u Sofiji smo radili Sinan, Šaban i ja... Imam odatle jednu sliku nas troje, i pre neki dan kažem Nikoliji: "Vidiš, samo ja sam živa" - rekla je Vesna u emisiji "Sceniranje" i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nemam uopšte utisak da nisu tu. Nismo se mi družili, jer mi mnogo radimo i onda usput, ili letimo zajedno, ili snimamo zajedno, ili pevamo zajedno, tako da po kućama nešto nismo imali vremena... To mi malo fali... Na početku smo se družili danima. Kad kreneš sa Šaulićem negde na turneju i kad on zasedne, ko hoće da se druži sa njim i nauči nešto od pevanja, mora da bude tu, to kod njega traje sedam dana i sedam noći, što je meni i odgovaralo u to vreme. Mnogo sam naučila od njega, on je i u to vreme bio riznica, a o pevanju da ne pričam. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike