Vesna Zmijanac o odnosu sa zetom Reljom: Nisam histerična zvezda koja glumi neko ludilo

11.04.2022

07:49

0

Pevačica obožava izabranika svoje ćerke Nikolije

Vesna Zmijanac o odnosu sa zetom Reljom: Nisam histerična zvezda koja glumi neko ludilo
vesna zmijanac (7) - Copyright 24sedam/N.V.

Često se u medijima spekuliše da su Vesna Zmijanac i njen zet Relja Popović u lošim odnosima, a a pevačica je sada rešila da otkrije istinu o njihovom odnosu i stavi tačku na sve priče. 

Kako je objasnila, Zmijančeva obožava izabranika svoje naslednice Nikolije Jovanović, te je neretko razljute napisi kako je ona ljuta na svog zeta i kako ne govore. 

- Ja sam super kao tašta, ja sam uvek super. Volela sam da imam sina. A moj Relja je malo divlji, ja ga pomazim, a on se ne da. Mnogo ga volim, a voli i on mene - kaže Vesna.

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

 

Pevačica ističe da ne može biti u lošim odnosima sa decom, jer joj praktično vreme to ne dozvoljava.

- Imamo mi naše estradna mišljenja, ja sam malo jarac, on je malo lav, ali mlad je. Bezveze se piše po medijima. Kako mogu da budem ja u lošim odnosima sa decom? Prvo ne stižem, ne stižemo da budemo u lošim odnosima. Svi putuju, svi rade i kad se vidimo treba da budemo u lošim odnosima, ma kakvi - kaže ona, i priznaje da je uvek tu za svoje najbliže: 

M.M./ATAImages
Nikolija Jovanović, Relja Popović

- Imam mnogo godina i mnogo života iza sebe. Nisam histerična zvezda koja glumi neko ludilo. Svi imamo svoje kuće, svi imamo svoja posla i svi smo kao jedan kad bilo kome zafali bilo šta - otkrila je Vesna Zmijanac u emisiji „Sceniranje“. 

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike