Zmijančeva kupuje još jedan plac na Bukulji: Cenka se s prodavcem da joj spusti cenu za 5.000 evra!

22.03.2022

08:55

1

Pevačica je navodno rešila da i materijalno obezbedi unuke...

Zmijančeva kupuje još jedan plac na Bukulji: Cenka se s prodavcem da joj spusti cenu za 5.000 evra!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vesna Zmijanac svaki slobodan trenutak provodi u porodičnom okruženju, posebno otkako je postala baka. Koliko je vezana za najmlađe, svakako govori i činjenica da je već osmislila kako i materijalno da ih obezbedi. Naime, pevačica osim nekoliko stanova na atraktivnim lokacijama u Beogradu koje je kupila u zenitu slave, kao i njenog imanja na Bukulji, uskoro na pomenutoj planini planira da izgradi još jednu velelepnu kuću.

To je poklon za njenu unuku Hanu, koja je na svet došla prošle godine, piše „Kurir Stars". Vesna je, prema daljim napisima, već u pregovorima oko kupovine placa na kojem će biti sazidana nekretnina, ali ne ide baš sve tako glatko - naime, trenutno „vlada" period cenkanja, jer prodavac zemljišta traži 45 hiljada evra za 15 ari placa.

Dogovor još nije postignut

Njoj je to previše, s obzirom na to da je svesna toga da su placevi na toj lokaciji doskora bili i duplo jeftiniji. Kako je počela pandemija koronavirusa, Bukulja je postala atraktivno mesto jer se nalazi relativno blizu prestonice, a ima mnogo prirodnih lepota.

Zato je Vesni krivo što nije ranije kupila zemlju, jer nije očekivala da će „cene otići u nebesa".

Prema daljim napisima, pevačica sa prodavcem pregovara da cenu spusti barem za pet hiljada evra, ali još uvek nisu postigli dogovor, niti se ona o bilo čemu javno oglašavala. Vesna se nada pozitivnom ishodu, ali u slučaju da se to ne desi, svakako je spremna da kuću izgradi na svom imanju, s obzirom na to da je ono ogromno i da se prostire na oko šest hektara, tako da će njene unuke u tom slučaju imati kuće u istom dvorištu.

Vikendica Vesne Zmijanac na Bukulji, Foto: 24sedam
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike