„Neću da ti kažem, ćelavi“: Gde je i šta radi devojčica iz filma „Mrtav ladan“ (FOTO)

18.04.2022

04:55

0

Tara je ranije priznala da replika po kojoj je poznata zapravo nije bila zapisana u scenariju i da joj je kolega tokom snimanja rekao da kaže to, ne sluteći da će se ta rečenica decenijama kasnije ponavljati

„Neću da ti kažem, ćelavi“: Gde je i šta radi devojčica iz filma „Mrtav ladan“ (FOTO)
tara manic - Copyright Prinscreen Youtube/Filmbook

Malu Anu, slatku devojčicu sa kikicama koju su svi zavoleli u filmu „Mrtav 'ladan“, glumila je Tara Manić, koja je tada sa sedam godina glumila rame uz rame sa Nikolom Đuričkom, a njena replika: „Neću da ti kažem, ćelavi“, ušla je u legende. 

Ono što sve zanima jeste gde je ova mala devojčica, koliko danas ima godina, šta radi i čime se bavi. Posle ove uloge, Tara nije imala angažovanja u svetu glume i odlučila je da njen životni poziv zapravo bude režija. 

Tara danas ima 27 godina i ne bavi se glumom. Umesto šiški i kikica, ona sada ima dugu ravnu kosu. Završila je pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti i danas je rediteljka niza predstava, kojima je maksimalno posvećena.

- Nisam se premišljala između glume i režije. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) presekla sam da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - otkrila je Tara jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Titin (@ivanatitin)

 

Inače, Tara je ranije priznala da replika po kojoj je poznata zapravo nije bila zapisana u scenariju i da joj je kolega tokom snimanja zapravo rekao da kaže to, ne sluteći da će se ta rečenica decenijama kasnije ponavljati.

Rođena je u Beogradu i govori četiri jezika (srpski, engleski, portugalski, francuski), diplomirala je pre četiri godine kao student generacije, a za svoje predstave dobila je priznanja u Poljskoj, Rusiji, Litvaniji i Srbiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike