Boba iz "Žikine dinastije" se do danas mnogo promenio: Njegova supruga je poznata književnica, a uživaju sa troje unučića (FOTO)

22.02.2024

06:35

0

Zajedno su decenijama, a i dalje ih krasi mladalački duh

Boba iz "Žikine dinastije" se do danas mnogo promenio: Njegova supruga je poznata književnica, a uživaju sa troje unučića (FOTO)
Vladimir Petrović kao Boba u "Žikinoj dinastiji" - Copyright Printscreen/YouTube

Kada kažemo Vladimir Petrović, mnogima neće odmah pasti na pamet da je reč o glumcu koji je  u ulozi tate na sve moguće načine pokušavao da reši bračne probleme i vaspitava sina.

Ipak, "Boba iz Žikine dinastije" kristalno objašnjava sjajnu ulogu gorepomenutog glumca, koga gotovo da ne viđamo u javnosti.

Kroz serijal filmova o avanturama Žike Pavlovića i Milana Todorovića, svi smo bez daha pratili šta se dešava sa Bobom i Marijom, kako se odvija njihova ljubav i koliko će im muka zadati sin Miša. 

Danas, čuveni Boba, odnosno Vladimir, u braku je sa književnicom Jasminkom Petrović, autorkom više od trideset knjiga za decu, a svakako najpoznatiji je njen roman "Leto kada sam naučila da letim", koji je nedavno i ekranizovan. 

- Valjda nam je bilo suđeno da se sretnemo. Upoznali smo se u dramskoj grupi Bate Miladinovića, gde je on uveliko bio zvezda. Posle se ispostavilo da su naše majke radile zajedno, a imali smo i zajedničkog druga – ispričala je Jasminka.

Petrović je bio veoma popularan i godinama pošto se emitovala "Žikina dinastija", ali i danas nakon brojnih repriza.

- Trebalo mi je nekoliko godina da postanem poznat, a decenije da se vratim u anonimnost i vodim relativno normalan život – kaže Vladimir, pa se i našalio:

- Naša deca, sin Igor i ćerka Ana, odrasli su sa tim. Danas me zovu Bobiša, a ne tata ili ćale – našalio se.

Printscreen/Youtube
Vladimir Petrović kao Boba u "Žikinoj dinastiji"

Vladimir i Jasminka su dobili i troje unuka, a zbog njih i dalje u sebi imaju mladalački duh koji ih krasi. To se najviše ogleda u tome što glumac obožava da vozi motor.

- Ja stalno negde kasnim, a Vlada je tu da me odveze. U početku sam se plašila, a sada sam se već navikla – priznala je Jasminka jednom prilikom u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike