Nikad viđena fotografija Cece Ražnatović sa decom: Veljko sa dugom, plavom kosom i šiškama! (FOTO)

16.04.2022

20:55

1

Bokser je kao i svi dečaci voleo dužu kosu, dok njegova sestra i danas gotovo ima istu frizuru

Nikad viđena fotografija Cece Ražnatović sa decom: Veljko sa dugom, plavom kosom i šiškama! (FOTO)
ATAImages/Antonio Ahel

Život i karijera pevačice Svetlane Cece Ražnatović su oduvek bili pod budnim okom javnosti. Pevačica je tokom gostovanja u emisijama vodila, tada, svoje mališane koji su oduševljavali milionski auditorijum

Nije nepoznanica da su društvene mreže prava riznica uspomena, a sada je Instagram iznedrio staru fotografiju na kojoj Ceca pozira sa svojim naslednicima. 

Kao što se može videti, Anastasija je kao devojčica imala ravnu dugu kosu, ošišanu na stepenasto, dok je njen brat Veljko veliko iznenađenje za sve.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

Kao i svi dečaci dok su mali, vole dužu kosu, a čini se da je takav imidž vole da nosi i Ražnatović. Malo ko je znao da je kao dečak imao dužu smeđu talasastu kosu i šiške, zbog kojih ga je bilo gotovo nemoguće prepoznati, ali široki osmeh i oči su ga ipak odali.

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko i Ceca Ražnatović

Podsetimo, Ceca se udala se veoma mlada, pa je sa Željkom Ražnatovićem Arkanom počela da gradi porodicu, a nakon što je on ubijen, morala je sama da se brine o deci.

Ćerku Anastasija je krenula maminim stopama i bavi se pevanjem, dok se njen sin Veljko okrenuo sportu i danas je uspešan srpski bokser. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti