Ceca uzvraća udarac Biljani Srbljanović: Bolje da se deca bave sportom nego da ih policija hapsi zbog droge

08.02.2022

16:39

7

Ražnatovićka je podsetila dramsku književnicu na njenu burnu prošlost

Ceca uzvraća udarac Biljani Srbljanović: Bolje da se deca bave sportom nego da ih policija hapsi zbog droge
veljko ceca srbljanovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Biljana Srbljanović, dramska spisateljica i profesorka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu govorila je o položaju žena u našem društvu, a u negativnoj konotaciji prokomentarisala je odnos Cece Ražnatović i njenog sina Veljka Ražnatovića

Tom prilikom je Biljana izjavila da „mame teraju sinove da budu grubijani“. Biljanine reči se nimalo nisu dopale pevačici, a kako nije želela da joj ostane dužna na prozivke, Ražnatovićka joj se obratila žustrim komentarom. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović

- Gospođo Srbljanović, bilo bi divno da se ne bavite pre svega mojom porodicom, a posebno u kontekstu nagađanja, polulaži i laži. Nego da vaši javni nastupi budu vezani za vaš rad, vašu političku karijeru ili ne daj Bože nešto treće. Mogla bih da pomislim šta je razlog i šta vam je toliko pomutilo svest, pa takve stvari i gluposti pričate. Ali bih se tada ja bavila onim što upravo činite vi, nagađanjima, istinama ili lažima - kazala je Ceca, pa „uzvratila udarac“ Biljani: 

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Tako neka svako zaključi šta mu je drago, a molim vas moju porodicu i mene ostavite na miru. I da kada je zdravlje u pitanju, bolje da nam se deca bave sportom nego da ih policija hapsi pored kontejnera dok kupuju drogu od dilera. Pročitala sam, cenjena profesorko, da ste imali takvo iskustvo i ostala šokirana - istakla je Svetlana Ražnatović za „Srbiju Danas“.

Inače, Biljanu Srbljanović policija je 2012. godine uhvatila dok je kupovala kokain od poznatog beogradskog dilera, a protiv nje je MUP podneo krivičnu prijavu.

Milan Maricic/ATAImages
Biljana Srbljanović

Podsetimo, spornu izjavu koja je iznemirila Cecu, Biljana je izgovorila u emisiji „Ona se budi“. 

- Mali je baraba, neka muško je. Pobio se, bolje da se pobio, nego da plače kao devojčica. To je model kod nas, isto kao kada vidimo udovicu Ražnatović i njen sin ili sve druge koje imaju poznatu decu kriminalce ili su sa kriminalcima napravile decu. To je taj odnos, mama je tu da ga voli i voli što je takav i on kada uvredi, na majci je to da proguta. Mame guraju sinove da budu grubijani, ali ipak su one keve, pa će do kraja biti zaštićene. Za mamu sve! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike