Ceca otkrila zašto je Anastasiji pozlilo: Stalno je kritikujem, to je problem kod mladih

30.03.2022

13:07

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica se osvrnula i na probleme koje pevači imaju sa autorima pesama

Ceca otkrila zašto je Anastasiji pozlilo: Stalno je kritikujem, to je problem kod mladih
zvezde_granda_30032022_0085 - Copyright ATAImages/ A.A.

Anastasiji Ražnatović je prošlog vikenda pozlilo pred nastup u Esenu, pa ga tako nije ni održala. Ona se nakon toga kratkim saopštenjem ovim povodom oglasila u javnosti i izvinila publici, a sada je njena majka objasnila zbog čega i kako je do toga došlo.

Naime, kako kaže Ceca, Anastasiji je pao pritisak, a i to što neredovno jede i svakodnevno trenira, je takođe prouzrokovalo njenu slabost i malaksalost.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

- Pa dobro je ona sada. Njoj je pozlilo, ona ne jede. Već sam je kritikovala, al to je problem mladih žena. Mnogo trenira, radi sa plesačima i zaboravila je da jede, pao joj je pritisak i to se dešava - rekla je pevačica za Blic, a zatim se osvrnula na sukob koji je nastao između Andreane Čekić i auora pesme "Cipele", što je rezultiralo uklanjanjem ove numere sa Jutjuba. 

- Meni je mnogo gore kad izvođaču date pesmu, pa zbog nekih možda međuljudskih neslaganja zabranite izvođaču, koji je doneo tu pesmu, prezentovao je publici, zbog njega je publika zavolela tu pesmu i onda sad autor ima pravo da zabrani tom pevaču da izvodi tu pesmu. To mi je potpuno bezveze. Imate slučajeve, na primer, šta se desilo Andreani Čekić. Tu su neki Jutjub problemi, ali generalno, mislim da pevač daje pečat pesmi, prezentuje je, daje joj dušu i nameće je publici - kaže Ceca.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

Podsetimo, ovu numeru nedavno je, takođe u duetu sa Emirom Đulovićem, prepevala Aleksandra Bursać, dok će se Andreana i autor numere, Saša Lazić naći uskoro na sudu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike