Lažu, sramota ih je da kažu: Bosanac raskrinkao kolege i otkrio istinu o bakšišu!

10.12.2021

21:53

0

Čuveni harmonikaš tvrdi mnogi ne govore istinu kada pričaju da su od bakšiša kupili stan

Lažu, sramota ih je da kažu: Bosanac raskrinkao kolege i otkrio istinu o bakšišu!
Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragan Stojković Bosanac poznat je kao čovek koji je bez dlake na jeziku, pa je tako sada, u razgovoru sa pripadnicima medija na snimanju novogodišnjeg Granda, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pričao o kolegama. Tačnije onima koji govore da mogu da zarade od bakšiša dovoljno da pazare stan.

Dragan Stojković Bosanac Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Dok sam svirao i radio punim tempom, gde god sam došao oni kažu: ovi pre vas su prošli vikend uzeli milione, a ja sada nemam ništa, a bolje sviram. Lažu i gazde i muzičari jer ih je sramota da kažu da su svirali za sitne pare. Tu ima svašta, neki čak vraćaju od pogodbe zbog bakšiša - kaže Bosanac, čiji snimak kako ga kite novcem u Americi je nedavno postao viralan.

- Kada takve zabave sviramo, bakšiš je najiskrenije zadovoljstvo onoga koji to sluša. To je ono što publika daje od srca i želi, dobije se i zlata, svakakvih poklona ali novac čini onog koji daje srećnim, a još srećnijim onog koji taj novac dobije. Bakšiš je na dobrovoljnoj bazi. To je pogrdno samo za primitivce, a šta je trebalo da vrati muzičar kada mu se daje?

Printscreen Instagram/ D.SBosanacofficial
 

Iako se zna da su domaćini široke ruke na romskim svadbama, Bosanac kaže da je takva veselja retko radio.

- Ja sam malo svirao svadbe u mladosti, dok sam bio neiskusan. To je težak, mukotrpan i jadan posao. Uvek sam se borio da budem u studiju, u muzici sa jedne lepe strane. Muzikom sam se počeo baviti iz čistog luksuza, a ove kolege koje pričaju kako su bili gladni i žedni, pa se slučajno počeli baviti muzikom ne mogu da slušam. Kako to da slučajno nisu završili fakultet, pazi boga ti, kao tu mi ne treba nikakva škola. Posle se čude kada ih ja prozivam za neko teoretsko znanje u muzici - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike