Ksenija Bujišić se sa anoreksijom jedva izborila: Imala je 37 kilograma, od gladi je padala u nesvest!

15.04.2022

11:05

0

Kada je vaga konačno, posle dužeg vremena, pokazala 40, nije skrivala svoju radost

Ksenija Bujišić se sa anoreksijom jedva izborila: Imala je 37 kilograma, od gladi je padala u nesvest!
svadba_09062019_0022 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Ksenija Bujišić drugi put je postala mama. Dobila je dečaka kom je dala ime Danilo, prenose mediji, ali je zbog visokorizične trudnoće nekoliko nedelja uoči porođaja morala da provede u „Narodnom frontu".

Na svom Instagramu je poručila:

- Danilo je naše čudo - a inače, ima i ćerku, kojoj je ime Lora.

Instagram screenshot / bujisic.ksenija
 

Ranije, Bujišićeva je i javno govorila o mukama kroz koje je prošla s anoreksijom. Pre nego što je postala mama, bila je veliku bitku s ovim poremećajem u ishrani i nije krila svoju radost pošto je iz svega izašla kao pobednica.

- Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto - objašnjavala je, pa nastavila:

- Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje. Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - pričala je Ksenija, a pisao „Blic", dok je ovo poznato lice inače krhke građe naglašavalo kako na dijetu nikada nije odlazila.

- Nikada nisam držala dijete jer nikada nisam imala problema sa kilažom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest. Jako je teško da iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - zaključila je voditeljka, koja se bila i na Instagramu pohvalila uspehom.

- Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put, jer ova runda je moja - napisala je ona tada uz fotografiju na kojoj se ozbiljna lica, u kožnoj suknji, te prsluku u istom tonu oslanja na zid.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike