Šaban je svojevremeno strahovao da bi ovako nešto moglo da se desi: Ilda napadnuta na nastupu, obezbeđenje brzo reagovalo!

15.04.2022

08:23

1

Šaulićeva je doživela veliku neprijatnost - jedan gost ju je čitavo veče uznemiravao

Šaban je svojevremeno strahovao da bi ovako nešto moglo da se desi: Ilda napadnuta na nastupu, obezbeđenje brzo reagovalo!
grand_specijal_03032022_0153 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ilda Šaulić je nedavno održala nastup u Beogradu i napravila atmosferu za pamćenje. Međutim, ponašanje izvesnog gosta je sve u jednom trenutku „stavilo pod znak pitanja". Navodno, pevačica je zbog njega doživela veliku neprijatnost, zbog koje je obezbeđenje moralo brzo da reguje.

- Ilda je gospođa, ona sebi nikada ne bi dozvolila da pređe granicu sa publikom. Ona ima interakciju sa publikom, ali postoji granica, a gosti ne mogu da se ponašaju kako oni žele samo zato što daju novac. Ilda nije iz te priče, peva zato što voli, a ne da bi od tog novca preživela - rekao je izvor za „Svet", pa nastavio o tome kako je navalentni gost završio tako što je bio izbačen iz restorana.

Ilda Šaulić ATAImages/Antonio ahel
 

I Šaban je, svojevremeno, strepeo

- Situacija je bila vrlo neprijatna, obezbeđenje je na kraju čovek koji ju je uznemiravao celo veče izbacio iz restorana. Pokojni Šaban nije bio oduševljen kada je Ilda odlučila da krene njegovim stopama, jer je znao da biti pevačica nije lako i da ženi poput nje nije mesto u kafani. Stalno je strahovao šta će joj se desiti - objašnjava insajder zatim, prenose domaći mediji.

Najburnije je, inače, odreagovao Ildin muž Bojan.

- Veoma se potresao. Inače je nikad ne pušta samu, ali je to veče čuvao ćerku Emu. Odlučio je da joj nakon ovog incidenta angažuje obezbeđenje - zaključio je izvor.

Ilda Šaulić sa suprugom, ATAImages/M. M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike