Dijeta uz koju je Šerifovićeva za pet dana skinula tri kilograma: Stala sam na vagu, pa se šokirala!

13.04.2022

12:20

0

U periodu koncerata ušla je u specifičnu rutinu, zbog koje joj se konfekcijski broj značajno promenio

Dijeta uz koju je Šerifovićeva za pet dana skinula tri kilograma: Stala sam na vagu, pa se šokirala!
Marija Šerifović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Marija Šerifović uspela je da za pet dana oslabi tri kilograma. Kako kaže, nikad joj brže nije pošlo za rukom da smrša, pa ju je zato ovo prilično iznenadilo. Sve se, inače, odvilo u periodu kada je držala koncerte u martu.

Tih dana, gotovo je sve vreme bila pod stresom.

- Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala - počela je Marija svoju priču, pa otkrila kako smatra da je stres i te kako bio od presudnog značaja.

 

 

- Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek... I tako pet dana.

Zbog nove figure, sa druge strane, garderoba joj je postala velika preko noći.

- Kada sam otišla da probam odelo za poslednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za četiri i pet centimetara, što je fantastično. Uvek sam srećna kada smršam - objašnjava Šerifovićeva, piše „Informer".

 

 

Pevačica je inače na posebnom režimu, uz pomoć kog održava liniju. Iz ishare je izbacila samo dve stvari - slatkiše i testeninu, ali ipak, ne može baš stalno bez grickalica.

Gladne su mi i oči i duša!

- Stalno sam gladna! Ma, gladne su mi i duša i oči! Dešava mi se da usred noći ogladnim, pa otvaram frižider samo da nađem nešto interesantno, šta god da ima... Nekad se i uzdržim, ali ne uvek - iskrena je bila ona.

Iako je veliki gurman, Marija ne voli da priprema hranu, već je za to zadužena njena majka.

- Verica kuva, ja ne! Zabranila sam joj da sprema hranu kod mene, jer mi onda cela kuća smrdi na luk. Rekla sam joj: „Idi u drugi stan, skuvaj, pa se vrati". Volim da jedem sarmu, prebranac, čorbu, musaku... Ali kad majka krene da dinsta luk, doživim nervni slom! Zato, nema više kuvanja u mojoj kući - zaključila je za pomenute medije.

Jelovnik Marije Šerifović

 

 

DORUČAK

Palenta ili ovsena kaša sa voćem.

RUČAK

Losos ili pljeskavica od junećeg mesa.

VEČERA

Cezar salata ili jogurt sa čija semenom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike