Đorđe David prozvao kolege iz žirija koje nisu došle na Marijin koncert, progovorio i o ćerki (VIDEO)

29.03.2022

19:40

0

Roker kaže da je njegova naslednica pretalentovana, ali da joj neće dozvoliti da ga „vozi“ kao što je on svoje roditelje

Đorđe David prozvao kolege iz žirija koje nisu došle na Marijin koncert, progovorio i o ćerki (VIDEO)
djordje david 2903 2022 (1) - Copyright 24sedam/M.M.

Rokera Đorđa Davida su medijske ekipe večeras usnimile u prvom redu na koncertu koleginice Marije Šerifović, održanom pred beogradskom publikom.

Za novinarske ekipe, među kojima je bila i 24sedam on je otkrio da je već Mariju slušao 2020. godine, te nije želeo da propusti ni ovaj koncert.

 - To je najmanje što mogu da učinim za zver iz zverinjaka. Mi generalno podržavamo jedni druge. Mogu vam reći da sam pod stare dane naučio jednu notornu činjenicu. Muzika se deli na dobru i lošu. Mara (Marija) je neko ko može više stvari da sabije u istom trenutku - priča on. 

 

Mariju su na koncertu osim Đorđa Davida podržale i Ceca Ražnatović i Viki Miljković, a s obzirom na to da je izostao dolazak drugih kolega iz žirija „Zvezda Granda“, roker nije izdržao da svakog od njih ne prozove.  

- Bosanac mislim da je u SAD-u, kao provereni američki špijun, Snežana Đurišić mislim da je kod Putina, kao provereni ruski špijun, Mili je otišao u Tursku da pregovara sa Erdoganom, Saša je u Opatiji sunča se. Ana Bekuta je na Madagaskaru - ispričao Đorđe David.

Brojne kolege Đorđa Davida ulažu novac u nekretnine i nove biznise, a on priznaje da ga tavka vrsta investicije ne zanima. 

- Ja ulažem u svoju ćerku. Ona je neverovatan talenat za jezike. Razmišljam sa Anom u kom pravcu da je gajima, Nažalost, pokupila je sve od mene, to će biti ozbiljan problem kada uleti u pubertet, ali neće moći da me vozi kao što sam ja svoje roditelje. 

Ceo intervju sa Đorđem Davidom i njegovo mišljenje o Oskaru poslušajte u nastavku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike