Umor joj se odrazio na zdravlje! Marija ispričala sa čim se suočila zbog koncerata, tu je i jedna pozitivna stvar

31.03.2022

14:37

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sve otkriia u svom poslednjem vlogu

Umor joj se odrazio na zdravlje! Marija ispričala sa čim se suočila zbog koncerata, tu je i jedna pozitivna stvar
zvezde_granda_30032022_0151 - Copyright ATAImages/ A.A.

Marija Šerifović proteklih dana održala je četiri koncerta u Beogradu, koji nose naziv "Druga strana ploče". Kako je pevačica, kao i svi iz njene branše, bila na dugoj, prinudnoj pauzi, ona ne krije da je ovaj stres uticao na nju kako psihički, tako i fizički.

Naime, Mariji se napor odrazio na zdravstveno stanje, pa je tako dobila herpes posle prva dva koncerta, a desilo se i nešto pozitivno.

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

- Evo ga ponedeljak, 28.mart, večeras je treći koncert. Ja sam za vikend bila u dubokoj komi, odmarala, punila baterije. Uspela sam da fasujem herpes od stresa i umora, za koji se nadam da će šminka uspešno pokriti - otkrila je Marija u svom novom vlogu, a kada je otišla kod šnajdera  po odelo za predstojeći koncert, uvideli su još nešto.

- Stala sam na vagu pred koncert, i stala ponovo posle pet dana i videla da imam skoro 3,5 kg manje. Jela sam samo ribu i meso, bila izložena stresu i eto. I onda kada sam došla na probu kod kreatora odelo mi je bilo veliko. Tada smo se izmerili, stomak, butine, struk i izgubila sam između 4 i 5 cm. Znači, ovaj tempo treba da bude ustaljen - zaključila je Marija koja bi inače volela da oslabi nekoliko kilograma.

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

Na svom Instagram nalogu pevačica se iz dana u dan zahvaljivala publici na poverenju i sjajnoj atmosferi, a u svojoj poslednjoj objavi zaključila je da je mnogo toga naučila u poslednjih sedam dana.

- Dosta toga sam uočila, naučila i prihvatila za ovih sedam dana. Da, svet zaista više nije isti, ali ja jesam! I to se jedino neće promeniti nikada! Volim vas! Hvala svima - napisala je naša jedina evrovizijska pobednica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike