Milica Pavlović posvetila novi album pokojnom deki: Ovo je kruna moje desetogodišnje karijere! (FOTO)

12.04.2022

17:21

0

Pevačica je danas u jednom prestoničkom hotelu napravila gala promociju novog albuma koji nosi naziv "Posesivna bivša".

Milica Pavlović posvetila novi album pokojnom deki: Ovo je kruna moje desetogodišnje karijere! (FOTO)
milica_pavlovic_12042022_0046 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Milica Pavlović danas je u jednom prestoničkom hotelu napravila gala promociju novog albuma koji nosi naziv "Posesivna bivša". Milica ne krije da je prezadovoljna projektom koji je kruna njene desetogodišnje karijere.

Na novom albumu, koji je posvetila nedavno preminulom deki, nalazi se dvanaest novih pesama i tri stare -  ''Crna jutra'', ''Daboda propao'' i duet sa Sašom Matićem ''Oko moje''.

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

- Neispavana sam, utisci se nisu slegli, ovaj četvrti album je nekako kruna moje desetogodišnje karijere. Za petnaest sati bližimo se trećem milionu na Jutjubu na dvanaest pesama. Nema veće sreće - obratila se Milica prisutnima na promociji, gde su bile i brojne medijske ekipe, kao i ekipa portala 24sedam.

- Da me ne shvatite pogrešno, ali ego mi je nahranjen toliko da bih se sad popela na neku najvišu zgradu i vrištala: ''Hvala vam!'' Zaista hvala svima što su prepoznali ono što sam radila godinu i po dana, aktivno šest meseci.

- Baš malo pre pričam sa jednom drugaricom i kažem joj: ''Dragana, ne znam je l' tebi jasno ali ja sam u tom momentu kada sam zamislila kako želim da prezentujem ovaj album, a da nisu obični spotovi već da idem korak dalje. Morala sam da okupim ekipu i da napravim timske igrače, a ušla sam u nepoznato. Ja sam zaista ušla u projekat koji sam ja izmislila i koji nikad nisam videla da se ovako prezentuje jedan album - ispričala je pevačica o svom novom albumu i dodala da je imala velike poteškoće prilikom njegove realizacije odnosno ponajviše spotova.

- Bilo je i modrica, posekotina. Čak sam se i otrovala, jer smo snimali jednu scenu na krovu hotela i dok smo palili benzin, ja sam ono udisala, pa mi je sutradan bilo loše, ali prezivela sam - zaključuje Milica Pavlović.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike