Milica Pavlović se ofarbala u plavo, isfotošopirala se, i sada neodoljivo liči na popularnu manekenku (FOTO)

31.03.2022

18:45

3

Oči boje mora, pune usne i svetao ten, identičan stil oblačenja, poziranje, a sada još i plava kosa, ono je zbog čega Milica i te kako podseća na lepu manekenku

Milica Pavlović se ofarbala u plavo, isfotošopirala se, i sada neodoljivo liči na popularnu manekenku (FOTO)
Milica - Copyright Instagram printscreen/senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović oduvek je važila za zanosnu crnku, a onda je, na iznenađenje svih, rešila da eksperimentiše sa izgledom. Ona je imala smelosti, pa je potpuno tamne vlasi kose zamenila plavim. 

Eksperiment je po svemu sudeći uspeo, a fanovi joj neprestano dele komplimente i ističu da je fatalna plavuša, te da se uvek farba u plavo.

Međutim, ono što je i te kako primetno jeste da je promenom izgleda dobila potpuno novi lik i sada i te kako podseća na manekenku Sofiju Milošević

 

Oči boje mora, pune usne i svetao ten, identičan stil oblačenja, poziranje, obe imaju vitko telo, a sada još i plava kosa je sve ono zbog čega Milica i te kako podseća na lepu manekenku. 

Ono što je takođe neizostavno napomenuti jeste da naše poznate ličnosti i te kako ulepšavaju svoje fotografije. Ni Pavlovićeva ne iskače iz tog koloseka, iako naizgled neprimetno, ona sređuje svoje lice u Fotošopu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike