Pavlovićeva jedva zadržala suze usred emisije: „Tačno znam šta bi mi deda rekao da može da me vidi sad!" (FOTO)

12.04.2022

11:55

0

Pevačica se dan-danas teško nosi s gubitkom, ipak, gledala ga je kao svog oca pa je njegova smrt, kako naglašava, za nju bila velika tragedija

Pavlovićeva jedva zadržala suze usred emisije: „Tačno znam šta bi mi deda rekao da može da me vidi sad!" (FOTO)
milica-pavlovic-1 skrin - Copyright Printscreen ,,Exkluziv specijal" Prva TV

Milica Pavlović je sa velikim zadovoljstvom otkrila svojim vernim fanovima četvrti po redu studijski album, na kom je radila vrednije nego ikad. Ranije, dok je hrabro koračala ka zvezdama, najveća podrška svakako su joj bili baba i deda, sa kojima je odrasla. 

Međutim, kako joj je deda preminuo pre nešto više od godinu dana, izuzetno je emotivna dok iščekuje momenat kada će do nje doći i reakcije publike, kao već veliko muzičko ime.  

- Najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe u mom slučaju je to bila tragedija - rekla je s knedlom u grlu Milica, gostujući u emisiji „Exkluziv specijal".

Milica Pavlović Printscreen ,,Exkluziv specijal" Prva TV
 

Pavlovićva je dedu smatrala svojim ocem. 

- Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: „Ćale, moraš da razumeš... Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj - ispričala je na ivici suza, pa dodala da su njeni baba i deda zaslužni za sve što je ona danas.

Zatim, pevačica se prisetila kako su oni umeli da je hvale, te koliko su bili ponosni na nju. 

- Kada moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: „Jeste li videli moju Milicu, moja Mika?". Učim još uvek da se nosim sa tim bolom i ja trenutno i znam da bi moj deda rekao: „Glava gore, nema suza", ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da bi on voleo... Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čuva i da se neguje - naglasila je. 

Milica Pavlović Printscreen ,,Exkluziv specijal" Prva TV
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike