Sudski procesi sa bivšom suprugom uništili su mu karijeru: O holivudskoj "smrti" Džonija Depa snimaju se tri dokumentarca!

17.04.2021

15:42

0

Sve je krenulo nizbrdo kada je izgubio tužbe za klevetu protiv Amber Herd i britanskog tabloida The Sun

Sudski procesi sa bivšom suprugom uništili su mu karijeru: O holivudskoj "smrti" Džonija Depa snimaju se tri dokumentarca!
Copyright Džoni Dep Profimedia

Najveći skandal i holivudska “smrt” Džonija Depa, biće ekranizovani u čak tri različita dokumentarca, nakon što je izgubio mogućnost da uloži žalbu Višem sudu u Velikoj Britaniji u procesu sa bivšom suprugom Amber Herd.

Njegova karijera krenula je nizbrdo odmah nakon ovog događaja, odnosno kada je izgubio tužbe za klevetu protiv Amber i britanskog tabloida “The Sun” koji su ga optužili za nasilje nad ženama.

– Gledanje dokumentaraca će biti posebno mukotrpno Depu koji bi najradije da se cela ova priča završi i zaboravi – rekao je izvor za strane medije, a prenosi Daily Mail.

– Ali priča o tome kako je multimilioneru, koji je bio zlatni dečko Holivuda, postao glavni akter svoje vlastite propasti previše je senzacionalna tema da se ne istraži – dodao je izvor.

Tvrdi se da se predstojeće emisije trenutno snimaju u SAD-u i Velikoj Britaniji, za čiju je produkciju zadužena kompanija Optomen, a koja sa ITV-om (britanskim kanalom) radi na programu “Dep vs Herd” još od prošlog leta.

Džoni Dep i Amber Heard Foto: Profimedia

Glumac je morao da plati 628.000 funti, odnosno 861.000 dolara pravne troškove, ali se sada ponovo sudi. Varner Bros je otpustio Depa sa snimanja “Fantastičnih zveri”, a Dizni iz “Pirata s Kariba”.

Depov predstojeći američki postupak za klevetu protiv Amber nedavno je odložen do aprila 2022. godine, a koštaće čak 35 miliona funti (50 miliona američkih dolara). Advokati holivudske zvezde  zatražili su od dvojice sudija Apelacionog suda da mu daju dozvolu da ospori presudu, s ciljem poništavanja njenih nalaza i određivanja drugog suđenja. Tvrdili su da sudija u Džonijevom  početnom suđenju za klevetu nije činjenično razmotrio sve navode o nasilju nad njim i da je imao „sveže dokaze“ koje je njegova bivša supruga iznela, lažući o tome da je dala celokupnu nagodbu za razvod od 5,5 miliona funti u dobrotvorne svrhe.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike