Rijana uhvaćena u šopingu: Kupuje markirane, skupe stvari za bebu, a jednim potezom i dalje nervira fanove! (FOTO)

27.03.2022

06:00

0

Autor: Marija Mitić

Jasno je da pevačica željno i sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će postati mama

Rijana uhvaćena u šopingu: Kupuje markirane, skupe stvari za bebu, a jednim potezom i dalje nervira fanove! (FOTO)
profimedia-0673221362 - Copyright Profimedia

Popularna pevačica Rijana željno iščekuje trenutak kada će postati mama, a već uveliko se i priprema za dolazak bebe na svet i najlepšu životnu ulogu.

Koliko je nestrpljiva svedoči i to što je uhvaćena u šopingu stvari za bebu, što znači da se za ovaj momenat već uveliko priprema. Naime, američki paparaci uslikali su lepu pevačicu u prodavnici poznatih i skupih brendova 'Couture Kids On Robertson', gde je ranije viđena i Kardi Bi kako kupuje stvari za svoju ćerku.

Profimedia
Rijana u šopingu

Osim osmeha, Rijana je pažnju privukla zanimljivom odevnom kombinacijom, a uspela je i da ponovo otkrije svoj sada već veliki trudnički stomak, iako su joj fanovi zamerali što je, otkako je u drugom stanju, stalno "razgolićena" i oskudno odevena.

Pevačica sa Barbadosa je, naime, prošetala u roze košulji, koju je potom raskopčala, kratkom šortsu, papučama na štiklu i zanimljivim štucnama na nogama sa srebrnim šljokicama, a u istoj nijansi imala je i torbicu.

U poznatoj radnji 'Couture Kids On Robertson' se inače prodaju komadi poznatih i nimalo jeftinih marki poput Burberry, Fendi, Comme des Garçons, Balmain, Stella McCartney, Givenchy i drugih dizajnera, dok je pevačica pazarila majicu od pamuka i kašmira ukrašenu Fendijevim potpisom.

Podsećanja radi, Rijana je nedavno otkrila kako joj u poslednjem tromesečju trudnoće sve predstavlja izazov, od oblačenja pa do šminkanja.

 - Lice mi se zaokružilo, a nos proširio pa mi je teško čak i da se našminkam. Nekako je sve jako izazovno, ali ja volim izazove -  izjavila je ranije pevačica za Elle.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike