Isplivale fotografije s Bekamovog venčanja! Telefoni bili zabranjeni, ali prvi poljubac uveliko kruži svetom (FOTO)

10.04.2022

14:50

0

Nikoli Pelc se zavetovao na večnu ljubav na Floridi i pred mnoštvom poznatih imena

Isplivale fotografije s Bekamovog venčanja! Telefoni bili zabranjeni, ali prvi poljubac uveliko kruži svetom (FOTO)
profimedia-0636469431 - Copyright Profimedia

Nikola Pelc i Bruklin Bekam venčali su se ovog vikenda na Floridi, na porodičnom imanju novopečene gospođe Bekam u Palm Biču, vrednom 103 miliona dolara. Sudbonosno „da" mladi par je izgovorio bred brojnim poznatim ličnostima - poput Serene Vilijams, Eve Longorije, Gordona Remzija... Te i, naravno, mladoženjinim roditeljima koji se sa svima njima već dugi niz godina druže.

Ceremonija je počela u tačno 18 sati, međutim mladu nije ispratio otac, već je prošla ispod tunela napravljenog od kišobrana, prenose strani mediji. Oko nje je, takođe, bilo mnogo pripadnika policije, obezbeđenja, kako novinari slučajno ne bi uspeli da je uslikaju jer je ovo venčanje bilo zabranjeno za medije, a i gostima je rečeno da neće smeti da koriste telefone.

Ipak, obris raskošne venčanice s „Valentinovim" potpisom, te širok veo koji je bio ukrašen čipkom - dospeo je u javnost, kao i, prema daljim napisima, šest sekundi dug poljubac bračnog para koji se tada tek bio venčao pod cvećem okićenom kupom na tradicionalnoj jevrejskoj ceremoniji u čast Nikolinog jevrejskog porekla.

Nikola Pelc i Bruklin Bekam Profimedia
 

Držeći se tradicije, Bruklin je razbio čašu umotanu u salvetu nogom nakon što je Nikolu i njega venčao rabin.

Sa druge strane, iako je to bilo najavljivano, prema fotografijama koje su isplivale - Megan Markl i princ Hari se nisu pojavili na ceremoniji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike