Bruklin Bekam za nekoliko dana „staje na ludi kamen"! Isplivala lista zvanica, ali i gde će izgovoriti sudbonosno „da"

02.04.2022

06:00

0

Kako je nešto ranije istakao - da nije bilo „zaključavanja" i svega ostalog što je ispratilo pandemiju, već bi uveliko bio oženjen čovek

Bruklin Bekam za nekoliko dana „staje na ludi kamen"! Isplivala lista zvanica, ali i gde će izgovoriti sudbonosno „da"
profimedia-0632049391 - Copyright Profimedia

Nikola Pelc i Bruklin Bekam, najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama, venčaće se iduće nedelje, 9. aprila. Veridba je, inače, obavljena u junu 2020. godine, a kako je Bruklin svojevremeno ispričao - do sad bi već uveliko bio oženjen čovek da nije bilo pandemije.

Venčanju će prisustvovati brojna poznata imena, što i ne čudi, kako se s njegovim roditeljima pre svega i druže, ali i sa njenim. Nikola je, naime, ćerka bogataša koji su svakako tu da na ovaj dan mezimici ispune svaku želju, prenose strani mediji.

Gosti

Jedan od Bruklinovih najboljih prijatelja je Džek Remzi, pa će tako i čuveni kuvar Gordon biti prisutan na svadbi. Mama Viktorija će, kako se i ranije napominjalo, okupiti „Spajsice" na ovaj dan, a pozvala je i glumicu Evu Longoriju, za koju je poznato da joj je velika prijateljica. Takođe, prema listi koja je isplivala, a preneo je „Mirror", Madonin sin Roko Riči takođe je dobio svoju pozivnicu, od poznatih.

Međutim, kum Elton Džon im se najverovatnije neće pridružiti, zbog poslovnih obaveza.

Elton Džon Profimedia
 

Moda

Veruje se da je gospođa Bekam i te kako pomogla budućoj snaji kada je stajling u pitanju, pošto je i te kako uspešna u svetu mode. Kada se birala venčanica - gotovo je zasigurno bila tu. Kako se šuškalo, inače, Pelcova je bezbrižno otišla čak do Rima u „Valentino" na poslednji „fiting" početkom ove godine, a Viktorija je navodno bila zadužena za nacrte, pa postoji sumnja da će „ponosno nositi i nešto njeno".

Uloge

Prema pisanju „Sun-a", Bruklin je braću Romea i Kruza „zaposlio" da mu budu kumovi, dok je Nikola prekršila pravila, pa za „deverušu" uzela - brata hokejaša, Breda. Najmlađoj članici „Bekamovog klana", Harper, takođe je pripala ova lepa uloga - stajaće uz svu braću dok se Bruklin bude zavetovao izabranici na večnu ljubav.

Nikola Pelc i Bruklin Bekam Profimedia
 

Očekuje se da će proslavljeni fudbaler, Dejvid, biti taj koji će održati govor tokom svečanosti.

Lokacija

Bruklin je iz Londona, s Nikolom trenutno živi u Holivudu, a „na ludi kamen" će stati na Floridi - na imanju mladinog bogatog oca, vredno 103 miliona dolara. Svima koji su pozvani je skrenuta pažnja da se ne fotografišu, niti taguju ovde na društvenim mrežama. Šuška se, međutim, da će „Vog" objaviti ekskluzivne fotografije - sa jevrejskog venčanja, zbog Pelcove.

Viktorija i Dejvid Bekam Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike