Mili branio kandidatkinju koja je odustala od takmičenja, Snežana Đurišić spomenula i Brenu: Pa i njoj su se videle gaćice (VIDEO)

10.04.2022

16:14

0

Autor: Marija Mitić

Dok su jedni osudili stajling, drugi su im čestitali na istom

Mili branio kandidatkinju koja je odustala od takmičenja, Snežana Đurišić spomenula i Brenu: Pa i njoj su se videle gaćice (VIDEO)
icu - Copyright printscreen youtube/zvezdegranda

O nastupu i samoinicijatvnom napuštanju takmičenja "Zvezde Granda", kandidatkinje Anastasije Ićurup ne prestaje da se priča od sinoć. Naime, ova devojka, zajedno sa duelistkinjom Majom Đorđević, nastupila je u provokativnim scenskom kostimu, koji se nije dopao pojedinim članovima žirija, posebno Ani Bekuti koja je direktno o tome iznela mišljenje.

- Ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari? To je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - rekla je tada Bekuta, što je povredilo kandidatkinju.

printscreen instagram/anastasijaićurup
Anastasija Ićurup

Ipak, Aleksandar Milić Mili imao je potpuno oprečno mišljenje, pa je stao u odbranu devojaka.

- Ja hoću da im čestitam na stajlingu. Kao da ste izašle iz novog Betmena! Gledamo te filmove, kako su ih napravili. Ono što me najviše vređa je da izvođača promatra kao seksualni objekat. Ja gledam izvođača kao sliku, neću da odem u Metropoliten galeriju i da gledam golotinju, nego idem da gledam umetnička dela. Ono što je izraz ovih mladih osoba sa punom hrabrošću da izraze stil koji je prilagođen svom vremenu, od kraja prošlog veka je prošlo 22 godine. Svaka muzika ima veze sa ovim izgledom. Čim kažeš da je nešto vulgarno, znači da promatrate izvođače kao seksualne objekte. Ja sam dao glasove samo za izgled, pevanje nije bilo dobro. Izvinjavam vam se na svim uvredama koje ste dobile. Maja je imala dosta falševa, Ićurup je mnogo nesigurna i to mora da ispravi - rekao je Mili, dok je Snežana Đurišić imala i opasku na račun nekadašnjeg oblačenja Lepe Brene.

printscreen youtube/zvezdegranda
Žiri "Zvezda Granda"

- Nije u pitanju što ste gole već što ste vulgarne. Pa Lepa Brena je ceo život nosila suknjice i da se gaćice vide, ali nikada nije bila vulgarna. Ovo je nedopustivo - dodala je Snežana, a šta su rekli ostali članovi žirija, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike