Oglasila se Anastasija Ićurup posle napuštanja „Zvezda Granda": Moje vreme tek dolazi! (FOTO)

10.04.2022

14:04

0

Mlada pevačica iz mesta Melenci donela je odluku da izađe iz čuvenog talent-šoua posle velike drame oko kostima koja se odvila naočigled milionskog auditorijuma

Oglasila se Anastasija Ićurup posle napuštanja „Zvezda Granda": Moje vreme tek dolazi! (FOTO)
Anastasija Ićurup - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

Vest da je Anastasija Ićurup napustila talent-šou „Zvezde Granda" odjeknula je samo dan nakon što se u emisiji odvila neviđena drama - oko njenog, kao i stajlinga Maje Đorđević, s kojom je bila u duelu. Članovi žirija proveli su izvesno vreme besneći jedni na druge.

Đorđe David bio je čak poručio Ani Bekuti „da ide na dijetu, pa da i ona nosi isto što i kandidatkinje".

Đorđe David Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

Ićurupova je putem svog Instagrama, međutim, poručila kako - ovo nije kraj. Njeno vreme, kaže, tek dolazi, tako da se moda odriče takmičenja, ali zasigurno ne i karijere.

- Ako sam odustala od takmičenja, nisam od karijere! Moje vreme tek dolazi, uskoro vam poklanjam nešto novo - napisala je ona u okviru svojih „storija", gde je prenela i oglašavanje svoje mentorke, Marije Šerifović.

Anastasija Ićurup Instagram screenshot / anastasija.icurup
 

Šerifovićeva je, podsetimo, bila veoma iznenađena ovom njenom odlukom. Za razliku od nje bi, kako je priznala, „ostala i bila sve bolja, pa žiriju tako pila krv".

- Ovo je jedna jako neugodna tema o kojoj može da se polemiše. Sada je 2022. godina, kako izađe Lejdi Gaga na scenu. Kolege, jako je bezobrazno i nezgodno za doživeti i podneti udarac kao izvođač da ti bilo ko kaže: „Povraća mi se zbog tebe". Šta znači to?" ...Imam problem sa tim kako se izražavate, možda je to nekoga povredilo. Meni su godine i godine prolazile da dođem do statusa da me baš briga za takve reči i meni su to govorili. Ne može Ana tako! Ona nije Ana Bekuta i može tako da izgleda! - ljutito je bila odgovorila Šerifovićeva u jeku drame.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike