Isekli ste joj krila! Zbog takmičarke "Zvezda Granda" koja je napustila šou, Jelena Karleuša lila gorke suze! (VIDEO)

10.04.2022

15:28

1

Autor: Marija Mitić

Zbog nje je stala sama protiv svih ostalih članova žirija prošle godine

Isekli ste joj krila! Zbog takmičarke "Zvezda Granda" koja je napustila šou, Jelena Karleuša lila gorke suze! (VIDEO)
Jelena Karleuša tužna - Copyright Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Anastasija Ićurup odlučila je da napusti takmičenje "Zvezde Granda" posle velike drame koja se odvila pred kamerama i to oko njenog scenskog kostima.

Inače, pevačici ovo nije prvi put da se takmiči u ovom talent-šou programu, već je bila učesnica i prošle godine. Kada je žiri glasanjem doneo odluku da je izbaci iz daljeg takmičenja, Jelena Karleuša, inače tada njena mentorka, gorko je zaplakala, a u studiju se odvila ozbiljna svađa između nje i ostalih članova žirija.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Anastasija Ićurup

– Glasanjem ste pokazali elementarno nepoštovanje mene – u emisiji je rekla razočarana i uplakana Karleuša zbog Anastasije koja je dobila samo jedan glas od celokupnog žirija.

Jelena je takođe poručila kolegama da su iz takmičenja izbacili devojku koja ima potencijal da bude najveća zvezda u odnosu na ostale takmičare.

– Tvrdim da ste devojci, koja može da bude zvezda, da ste joj isekli krila na najgluplji mogući način. Ne smem u oči da je pogledam, jer mi je krivo i žao – poručila je pevačica kroz suze, pa dodala da je uvek prema kolegama i njihovim takmičarima bila fer.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Nakon cele situacije tada se oglasila i Ićurup, koja se takođe rasplakala kada je videla da Jeleni liju suze i da se bezrezervno zalaže za nju.

– Rasplakala sam se na Jeleninu reakciju i suze. Jelenu volim mnogo jer je bila uz mene kroz celo takmičenje, bodrila me, verovala... Dala mi je takav vetar u leđa, hrabrost i snagu za dalje. Hvala joj beskrajno na tome - rekla je Anastasija tada.

Podsetimo, Anastasija Ićurup je odlučila da odustane od daljeg takmičenja u "Zvezdama Granda" zbog svađe koja se povela prilikom njenog poslednjeg pojavljivaja, a sve zbog njenog stajlinga.

- Ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari? To je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - rekla je tada Ana Bekuta, što je povredilo kandidatkinju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike