Ovo su devojke zbog kojih je žiri „Zvezda Granda" zaratio! Roker „grmeo" na Bekutu: Idi na dijetu, pa se obuci kao one!

10.04.2022

07:17

1

Maja Đorđević i Anastasija Ićurup napravile su opšti haos u studiju poznatog šoua - stajlingom

Ovo su devojke zbog kojih je žiri „Zvezda Granda" zaratio! Roker „grmeo" na Bekutu: Idi na dijetu, pa se obuci kao one!
zvezde_granda - Copyright Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV

Posle duela Maje Đorđević i Anastasije Ićurup u „Zvezdama Granda", članovi žirija našli su se gotovo u klinču komentarišući - stajlinge mladih pevačica. Njihove izvedbe, naime, u potpunosti su „pale u drugi plan" zbog toga što, kao što je tokom rasprave izrečeno, „više i nemaju šta da skinu", pa se nadvikivalo o tome da li je to vulgarno, neukusno ili ne. 

Čitav „cirkus", inače, pokrenula je pevačica Ana Bekuta pošto je istakla „da ima strahovitu primedbu" na račun toga šta su odlučile da obuku. U jeku svađe, međutim, roker Đorđe David ju je ostavio bez reči - poručivši joj da ode na dijetu, ne bi li posle mogla isto da obuče. 

Đorđe David Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- Nije bilo dobro. Ni jedna ni druga, ali Anastasija je samo za nijansu bila bolja. Pamtim njena bolja izdanja, bolje nastupe, čini mi se da joj nisu lepo legle ove pesme. Bilo je pogrešnih tonova - počela je Bekuta, nakon čega se osvrnula na njen stajling. 

„Ovo je neprimereno, degutantno i odvratno!"

- Moram da kažem da imam strahovitu primedbu na vaše oblačenje, pogotovo na Maju. Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - rekla je pevačica. 

Ana Bekuta Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- One kupuju stvari tamo gde ti ne ideš. Ne ide Bekuta u sek*i šop. U stvari možda i ide, nešto da kupuje - dobacio je Popović, međutim to nije omelo rokera. 

- Pod broj jedan, ovo nije školski program, a ti idi povraćaj i idi u dom penzionera i tamo napravi takmičenje. Ljudi, nemojte da pričate gluposti - besneo je on.

Snežana Đurišić je zatim podržala Bekutu:

- Nije u pitanju što ste gole već što ste vulgarne. Lepa Brena je ceo život nosila suknjice i da se gaćice vide, ali nikada nije bila vulgarna. Ovo je nedopustivo.

- One su mlade devojke, scena trpi sve. Današnja omladina se više svlači nego oblači i to nije ništa novo. Stvar je ukusa! Prelepe su i prezgodne, ali što manje pokažate zanimjivije ste, a što se mene tiče možete šetati gole - uključila se bila i Ceca Ražnatović. 

Ceca Ražnatović Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- Meni spale naočare, pa šta sad?! - našalio se sudija, ali onda, iako se očekivalo da će Bosanac nastaviti u istom tonu, on je objasnio samo koliko mu je neprijatno. 

- Kada se iznese roba na tezgu, a kada nema ništa ispod tezge, onda je ta roba vrlo neinteresantna. Ja imam svoj princip, da ste uklopile program uz taj stajing, da ste izvele nešto „wow", pa da vas gledam. Meni je neprijatno da ja vas sada gledam. One nemaju više šta da skinu! - izjavio je on. 

Viki Miljković se, pak, držala izvedbi, pa je tako istakla kako joj je zasmetalo što energetski nisu ispratile to što su obukle. 

- Hoću da im čestitam na stajlingu. Kao da ste izašle iz novog „Betmena"! Ja sam dao glasove samo za izgled, pevanje nije bilo dobro. Izvinjavam vam se na svim uvredama koje ste dobile. Maja je imala dosta falševa, Ićurup je mnogo nesigurna i to mora da ispravi - nadovezao se bio Aleksandar Milić Mili. 

Đorđu Davidu to nije uspelo da popravi raspoloženje. 

- Bosanac, očigledno su te negde u ram stavila ta dva konjička semafora, pa si se ograničio i doživljavaš ovo kao varijantu gde svi treba da budu zakopčani do grla. Ana, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi i nema nikakvih problema - uzviknuo je, na šta je Đurišićeva promrmljala da je bezobrazan. 

Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

„Kolege, kako se to izražavate?"

- Ovo je jedna jako neugodna tema o kojoj može da se polemiše. Sada je 2022. godina, kako izađe Lejdi Gaga na scenu. Kolege, jako je bezobrazno i nezgodno za doživeti i podneti udarac kao izvođač da ti bilo ko kaže: „Povraća mi se zbog tebe, šta znači to?" Imam problem sa tim kako se izražavate, možda je to nekoga povredilo. Meni su godine i godine prolazile da dođem do statusa da me baš briga za takve reči i meni su to govorili. Ne može Ana tako! Ona nije Ana Bekuta i može tako da izgleda! - ljutito je objasnila Šerifovićeva.

Krajnji sud Popovića bio je da su se obe potrudile, ali je Maji dao prolazak u baraž, gde će se boriti za svoje mesto u narednom krugu. Anastasija je, s druge strane, sama sebi obezbedila mesto u baražu osvojivši pet glasova.

Podsetimo, ona je u timu Šerifovićeve ove sezone, dok je Maji roker mentor. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike